Vad spelar du i helgen? [Vecka 5 2019]

Inte nog med att februari har inletts, det är dessutom redan helg igen! Denna vecka har varit tråkig på hemmafronten, då vi bemötts av sjukdomar och låga temperaturer på runt tjugo minusgrader.

Men nu blickar vi framåt och planerar helgens planerade schema med spel istället. Givetvis är vi nyfikna på vad du ska spela under de närmaste dagarna innan en ny vecka börjar!

Jesper sjunger om minnen

Självklart bjuder spelet på en ansenlig mängd waifus att interagera med.

När spelet Song of Memories utlovade en kombination av romantisk visuell roman och rytmspel med mörka undertoner nappade jag direkt och håller på att spela det för fullt med avsikt att skriva en recension. Det blir fokus för mitt spelande i helgen.

Dock får jag nog svårt att hålla mig ifrån Dark Souls III (10/10) där jag snart är klar med båda expansionerna och börjar bli redo att ge mig på slutbossen. Innan dess finns det dock en massa nötande och samlande av föremål för att ha chans på en eftertraktad platinumtrofé.

Mitt test av Anthem förra helgen kantades av serverproblem och jag utforskade bara stationen och körde aldrig något uppdrag. Jag hoppas hinna prova actiondelarna i helgens öppna beta istället om EA och Bioware har dimensionerat servrarna efter den potentiellt större spelarskaran.

Jerry stannar kvar i skräckgenren

Vilket hemskt bygge! Leon funderar på att ringa Arga Snickaren.

Jag har påbörjat min andra spelomgång av Resident Evil 2 (10/10), denna gång är Leon först i ordningen. Mitt mål är att klara av spelet på en bättre tid och dra lärdom om av mina misstag från förra omgången, och naturligtvis siktar jag på att knipa en trofé eller två bland zombierna.

Dead by Daylight firar grisens år med nya evenemanget Moonrise Event, där överlevarna ska hålla fast vid en lykta och försöka fly innan mördaren tänker förstöra den. Detta är en fint tillfälle för mig att återuppta platinajakten!

Martin är på upploppet

Nä, det var inte det här jag menade med ”gank squad”…

På recensionsbordet ligger RIOT: Civil Unrest, en upploppssimulator. Det låter ganska smaklöst med tanke på hur världen ser ut idag, men faktum är att spelet i sig är baserat på verkliga händelser och har hittills känts ganska fredligt. Om man nu kan säga så.

Eventuellt blir det några pass i Dark Souls III (10/10) där jag och min son helt har snöat in på att nedgöra invaderande spelare i vår värld. Det började som frustration och verkar sluta i kärlek…

Vad spelar du i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.