Vad spelar du i helgen? [Vecka 49 2020]

Första helgen i årets sista månad är här, och på redaktionen har vi så smått börjat summera detta spelmässigt trevliga, men på många andra vis tuffa, år. Det är ju inte helt slut på spelsläppen för i år, men det blir nog svårt att exempelvis hinna igenom det mångfaldigt försenade Cyberpunk 2077 innan listorna blir spikade. Det finns ju dock ingen brist på andra spel att hylla i år.

Vi vill förstås veta vad du sysselsätter dig med i den kommande helgen, men vi sparkar traditionsenligt igång konversationen med våra planer!

Martin tar en titt i spegeln

Mamma Mia! Is this the real life? Is this just fantasy?

Efter att verkligen ha njutit av Dontnods episodiska berättelser i form av de båda Life is Strange-spelen, kittlade Twin Mirror mig ordentligt när det damp ned hos redaktionen.

Helgen kommer därför att bestå av flera besök i huvudpersonen Sams två olika världar. Det är nämligen så att han lever ett slags dubbelliv där han alternerar mellan den verkliga världen och sitt egna ”mind palace”.

Jesper är en trasdocka

Plattformande och pusslande med ljuva toner.

Jag tror att jag börjar närma mig slutet av den första genomspelningen av Demon’s Souls (10/10) och när jag klarat det kommer jag att ta en paus och spela mer av de andra släpptitlarna till PlayStation 5.

Jag har redan hunnit smyga igång lite med Sackboy: A Big Adventure (8/10) och kommer sannolikt att köra några banor i det med ifall jag behöver en paus från det mer brutala rollspelsäventyret.

På årsslutsrean som pågår på PlayStation Store köpte jag mysäventyret Spiritfarer som jag har tänkt spela igenom på julledigheten.

Jonny jagar skatter och antikviteter

*Föreställ dig temat till Indiana Jones

Eftersom jag fortfarande har en del kvar att utforska i Immortals Fenyx Rising (9/10) kommer jag att fortsätta mina äventyr i ett mytologiskt Grekland ett tag till.

Tillsammans med min partner jobbar jag mig dessutom igenom Spelunky 2 för att nå de där slutnivåerna som är riktigt kluriga att ta sig till. Lyckligtvis överlever man oftast längre när man är två spelare.

De senaste dagarna har jag även känt ett sug för att starta upp Blood Bowl 2 och dra igång en ny kampanj. Om det blir något av det suget återstår dock att se.

Vad kommer du att spela i helgen?

Ett svar
  1. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.