Vad spelar du i helgen? [Vecka 49 2019]

Ja, då var äntligen denna vecka till ända. Tyvärr har det vackra vintervädret regnat bort där jag bor, något som innebär att miljön återigen känns trist, mörk och tråkig.

Men vilken tur att det då finns speltitlar att gotta sig i! Under veckan har vi delat med oss om våra tankar när det kommer till både Shenmue III (6/10), Simulacra (9/10) och även Blacksad: Under the Skin (6/10). Spelar du någon av de titlarna i helgen?

Jesper tycker livet är kort

Om ljussabeln är för kort, får du använda ett par!

Jag håller för fullt på att spela samlarkortspelet Cardpocalypse som släpps nästa vecka. Ni kan vänta er en recension inom kort.

När jag tar en paus från kortbataljerna faller lotten på Star Wars Jedi: Fallen Order (7/10). Jag har hunnit se eftertexterna rulla, men tänkte plocka platinatrofén.

Jonny ryser av kyla och skräck

Lite slagsmål är bra för att hålla värmen uppe

Om det är något som har varit aktuellt den senaste tiden så är det återutgivningar av spel. För min del har det blivit några stycken kopplade till rollspelsuniversumet Dungeons & Dragons, och så blir det även nu till helgen då jag ska ge mig an fan-favoriten Neverwinter Nights från 2002.

Man skulle kunna tro att jag är en fullfjädrad rollspelare vid det här laget, komplett med skinande svärdsatrapper, sköld och läderdress, men det finns fortfarande mycket att lära.

Får jag en lucka för andra spel kan det hända att jag ger mig på skräckliret Layers of Fear, en titel som jag har låtit vara ospelad alldeles för länge.

Martin småstädar lite grann

Jag är ute på en åker och åker!

Då jag inte har något recensionsspel att plöja igenom, tänkte jag nog ta helgen med ro och bara harva runt lite i någon av simulator-titlarna som jag har recenserat.

Förmodligen blir det Farmer’s Dynasty (7/10) eftersom dess avslappnade inställning tilltalar mig mycket för tillfället.

Vad spelar du i helgen?

Ett svar
  1. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.