Vad spelar du i helgen? [Vecka 49 2014]

Vad lugnt och tyst det blev helt plötsligt! Istället för att drunkna i släppta spel under den fullständiga storm som rasat de senaste veckorna är det nu alldeles stilla. Spelare runtom i landet irrar långsamt omkring bland spillrorna från alla förstörda plånböcker, några sitter fortfarande fast framför Far Cry 4 eller GTA V medan några andra vilsna själar undrar vad som hänt. I redaktionen pustar vi ut och hos många av oss har tankarna börjat kretsa kring vilka årets bästa spel är.

Martin spelar musikspel (gissa vilket)

Så många vocaloider, så lite tid...

Så många vocaloider, så lite tid…

Ja, som du säkert redan gissat, tänkte jag fortsätta min kärlekshistoria med det fantastiska Hatsune Miku: Project Diva F 2nd. Recensionen är klar och ni kommer att kunna läsa om vad jag tycker någon gång under nästa vecka. Med tanke på att jag hela tiden spelar och pratar om spelet, kanske några av er kan börja ana vilket betyg spelet får?

En längtan som också har gnagt inom mig länge nu är den att få återvända till Ni No Kuni: Wrath of the White Witch. Level 5 har ju sagt att de snart ska berätta om ett nytt spel som släpps till PlayStation 4 och personligen hoppas jag på en uppföljare. Spelet har jag klarat för länge sedan men platinumtrofén saknas fortfarande i min samling.

Anton samlar till ett bredare patronbälte

Okej, okej, jag behöver inte hela pälsen! Kan jag få bara en liten del av svansen då? AJ!

Okej, okej, jag behöver inte hela pälsen! Kan jag få bara en liten del av svansen då? AJ!

Jag ska gå på tigerjakt i Kyrats djungler, för vem bryr sig om utrotningshotade djur när ett nytt koger eller ett bredare patronbälte hägrar? Förhoppningsvis har den gyllene armén besegrat förtryckarna redan till måndag och då är jag klar med Far Cry 4.

Gammalt och nytt, årets spel hit och dit – det spelar egentligen mindre roll. Det som är viktigt är ju faktiskt frågan:
Vad spelar du i helgen?

6 kommentarer
  1. macke86
  2. Macce_1
  3. SonicTheFudgehog SonicTheFudgehog
    • Martin Svennberg Martin Svennberg
  4. motz motz
  5. Alestes Alestes

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.