Vad spelar du i helgen? [Vecka 48 2014]

Årets mest intensiva spelmånad är nu snart över och spelhögen är större än någonsin. Lyckligtvis är helgen nu här så att vi kan börja åtgärda detta i-landsproblem. När det gäller stora lanseringar är det i princip lugnt året ut nu, bortsett från The Crew som snart är tillgängligt för alla bilälskare. Slutet av året har sannerligen bjudit på mängder av intressanta öppna spelvärldar, och det återstår att se om detta bilspel från Ubisoft kan leva upp till förväntningarna.

Johan beger sig ut på havet

AC_Rogue_-_Northwest_Passage[1]

Shay Patrick Cormac förbryllas av det faktum att pingviner befinner sig vid norra polcirkeln.

Efter att ha betat av Assassin’s Creed Unity och skrivit ner mina tankar om spelet finns det bara en sak att göra. Ge mig på Assassin’s Creed Rogue förstås! Av den lilla tid jag har tillbringat med spelet hittills är det mycket som känns bekant från förra årets väldigt lyckade inslag i spelserien, men det återstår att se om denna version har något mer unikt att erbjuda.

Jag kommer dessutom att försöka inflika lite med de fantastiska Far Cry 4 och Dragon Age Inquisition också, men det är lite tufft att jonglera tre spel med gigantiska öppna världar.

Martin krigar för frihet…på en finlandsfärja!

Dragkamp år 102014 må vara avancerat men den här bjässen...ska...NER!

Dragkamp år 102014 må vara avancerat men den här bjässen…ska…NER!

Under helgen ska jag, liksom Johan ut på havet! Jag och min familj ska dock glida iväg på en heldagstur till Finland och förutom räkmackor, enarmade banditer (som inte längre har några armar) och relativt billig shopping tänkte jag även fortsätta beta av min samhällsskuld i Freedom Wars. Det blir med andra ord färre båtbataljer men säkert lika mycket rom och en del svärande.

När vi kommer hem ska jag och sonen fortsätta att sjunga i Singstar: Ultimate Party och sedan försöka arbeta oss mot slutet i Skylanders: Trap Force. Som den goda förälder jag försöker vara, har jag även lovat att hjälpa till under de svåra partierna i Ratchet & Clank: Nexus.

Båtliv med skönsång, framtidsutopi och misslyckade motstånd att köpa en till Skylanderfigur är alltså vad vi kämpar med.

Vad spelar ni i helgen?

3 kommentarer
  1. Macce_1
  2. motz motz
  3. Galten

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.