Vad spelar du i helgen? [Vecka 47 2019]

Förutom ett sanslöst högtryck i IT-branschen, bombarderas vi på redaktionen av nya spel att sätta tänderna i. Det är glädjande att se hur många intressanta titlar som släpps nu och det finns sannerligen inte mycket att klaga på.

För egen del står även matlagning på schemat då familjen ska gå en kurs i italiensk matlagning på lördag. Men det blir nog tid över till spelande ändå. Har du några planer för helgen?

Jonny jonglerar mellan spelgenrer

De kommande dagarna kommer att vara fullsmockade med aktiviteter utanför spelets värld, men förhoppningarna finns om att det trots det kommer att finnas lite luckor att fylla. Om jag stöter på dessa kommer jag troligtvis att hoppa mellan tre olika titlar.

Den första är det makalöst polerade Death Stranding som jag inte har fått nog av än. Den andra är den stenhårda plattformsshootern Valfaris som jag upptäckte av en slump för några veckor sen och det tredje är en av spelvärlden efterlängtad uppföljare i form av Shenmue 3. Den sistnämnda hänger dock på om posten har en bra dag och levererar recensionsskivan i tid innan helgen.

Martin plöjer vidare

Jodå, det går att bygga i Farmer’s Dynasty också!

Jag har en hög av spel att börja beta av som ligger och väntar på recensionsbordet. Dels måste jag harva vidare i Farming Simulator 19 och dels det lite mer rollspelsbetonade Farmer’s Dynasty.

Om jag tröttnar på den delen av spelskörden, har jag dessutom Simulacra; ett FMV-spel där huvuddelen av berättelsen utspelar sig via en mobiltelefon. Som om inte det vore nog, damp min Kickstarter-kod till Shenmue III ned här om dagen. Men först måste jag köra klart Star Wars Jedi: Fallen Order så att ni kan få läsa om det nästa vecka.

Jesper ska hjälpa stulna husdjur

Vem var det som snodde ugglan???

Jag har lagt vantarna på VR-spelet The Curious Tale of the Stolen Pets som jag ska recensera för bloggen. När jag ändå kopplar in hjälmen kommer jag att passa på att spela lite Beat Saber också. Jag har varit på tjänsteresa hela veckan och längtar också tillbaka till Star Wars Jedi: Fallen Order och hoppas hinna fortsätta i det också.

Vad spelar du i helgen?

Ett svar
  1. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.