Vad spelar du i helgen? [Vecka 47 2014]

Jag vet, nu finns det en osund mängd spel att sätta tänderna i och plånböckerna runtom i landet gråter öppet, utan skam. Jag vet att många av er säkert har påbörjat ett långt äventyr i Dragon Age: Inquisition, försöker befria Kyrat i Far Cry 4 eller återupptar brotten i Grand Theft Auto V.
Jag gör faktiskt inget av det där utan kommer istället att fokusera på några mindre titlar…

Martin sjunger i sin Smartphone och dansar med en vocaloid…igen

Hello... Is it me you're looking for?

Hello… Is it me you’re looking for?

Ja, om någon nu missat det så släpps Hatsune Miku: Project Diva f 2nd idag och givetvis har jag redan plockat upp mitt fysiska exemplar! Jag ser verkligen fram emot att återuppleva mina goda minnen från sommaren då jag körde igenom den japanska versionen. Det ska bli väldigt intressant att läsa de engelska översättningarna, eftersom jag tidigare inte förstått riktigt vad sångerna handlar om.

Tillsammans med familjen tänkte jag även tillbringa några timmar med Singstar: Ultimate Party. Även om jag inte har någon vidare sångröst så ser jag mycket fram emot att försöka ta mig igenom de uttjatade radioplågorna ”Hey Brother” och ”Happy” men jag ser också fram emot att förstöra Lionel Richie’s ”Hello” också!

Utöver musiken tänkte jag även fortsätta med att arbeta av mitt straff i Freedom Wars, jag har ungefär 990.000 år kvar att avtjäna innan jag återigen kan bli en produktiv medborgare. Recensionen är på gång men den dröjer dock lite eftersom det är ett japanskt rollspel det handlar om!

Jag misstänker att en del av redaktionen fortsätter bejaga sitt beroende i Destiny, bli attackerade av brinnande björnar och jaga drakar men det viktigaste är väl egentligen frågan…

Vad spelar du i helgen?

9 kommentarer
 1. Thomas Thomas
 2. Martin Svennberg Martin Svennberg
  • Thomas Thomas
   • Martin Svennberg Martin Svennberg
 3. Johan Lindros Johan Lindros
 4. Thomas Thomas
 5. Macce_1
 6. macke86
 7. motz motz

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.