Vad spelar du i helgen? [Vecka 46 2020]

Nu har vi kommit till den sista spelhelgen innan PlayStation 5 släpps i Sverige. Flertalet skribenter i redaktionen har förbokat enheten sedan långt tillbaka men vi vet tyvärr fortfarande inte huruvida vi får nävarna kring Sonys senaste underverk.

Men oavsett tilldelning av PlayStation 5-enheter, finns det många andra titlar på recensionsborden och vi har därför fullt upp i helgen. Vi delar nu med oss av våra planer och läser gärna om era!

Jesper leker viking och agerar yxigt

Som hämtat från en flaska Explorer Vodka

Jag fortsätter Eivors äventyr i Norge och England och bjuds på en betydligt mer nyanserad bild än de barbarer som våra vikingaförfäder ofta målas upp som i annan media. Recension av Assassin’s Creed Valhalla är att vänta i närtid.

Bland sidospelen fick jag min hett efterlängtade platinatrofé i The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel IV (9/10) i veckan och skulle det bli tid över att spela något annat så blir det nog One Finger Death Punch 2 eller något lättsamt äventyrsspel från Artifex Mundi.

Martin agerar spindeln i nätet

Jag är alltid uppkopplad mot nätet!

Jag har fått möjligheten att testa ett liv som superhjälte. Det var ett tag sedan sist, närmare bestämt sex år sedan jag fick axla rollen av Spindelmannen i The Amazing Spider-Man 2 (4/10). Sedan dess har Insomniac Games tagit över rodret för att styra superhjältens öde och jag ser verkligen fram emot att ta del av denna omstart.

Helgen kommer därför att mest bestå i att spela igenom Spider Man: Miles Morales.

Johan extraknäcker på andra sidan

Tänkvärda ord.

Eftersom jag är en otålig människa kunde jag inte vänta på PlayStation 5, utan hoppade in i nästa generation redan denna vecka med hjälp av Microsofts klossformade konsol. Jag kommer att rycka in som extraskribent på en annan blogg för bland annat recensionen av Yakuza: Like a Dragon, vilket är ett av mina mest efterlängtade spel detta år.

I övrigt kommer jag otåligt att gå och vänta på besked om huruvida det blir någon PlayStation 5 på torsdag eller ej…

Vad spelar du i helgen?

3 kommentarer
  1. Marcus
  2. Marcus bergström
  3. Thomas Thomas

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.