Vad spelar du i helgen? [Vecka 45 2017]

Ännu en vecka har nått sitt slut och en ny helg påbörjas, och dessutom är det ju fars dag på söndag! Kanske blir det en trevlig stund med tv-spel tillsammans med din far, eller varför inte spela med dina barn om du själv är pappa?

Nu välkomnar vi detta veckoslut genom att berätta om vilka spel som vi ska tillbringa tid med innan den nya veckan börjar, och givetvis vill vi gärna veta vad du ska spela i helgen!

Jesper räddar brorsan

Be-du-in sista bön, det är öken som Robban Broberg sa.

Den här helgen är jag uppe i inte mindre än tre recensionsspel som kommer att få samsas om min speltid. Det första är Max: The Curse of Brotherhood som är en pusselplattformare i två dimensioner där pojken Max beväpnad med en magisk penna ska rädda sin bror.

På den bärbara fronten fortsätter jag att fånga demoner och krypa i grottgångar i Demon Gaze II. Det tredje spelet är Sonic Forces och jag ser fram emot att få spela denna actionplattformare även om jag aldrig byggt upp någon stark relation till figuren tidigare.

Jerry krigar och jagar lägerledare

Jason ryter: Men för bövelen! Är inte 13:e november en fredag?

Jag uppskattade betan för Call of Duty: WWII och bestämde mig för att köpa spelet tidigare i veckan. I helgen kommer jag kasta många handgranater och kämpa mot nazister i ensamspelarläget men också tillbringa en del tid i mitt favoritläge Hardpoint.

Givetvis fortsätter jag att ägna mycket tid tillsammans med herr hockeymask och de rädda lägerledarna i Friday the 13th: The Game (8/10), och förhoppningsvis greppar jag tag i en trofé eller två innan måndagen.

Martin vägrar att inse att han är hemma från Japan

Don Do Ko Don! Don Do Ko Don!

Don Do Ko Don! Don Do Ko Don!

Jag är hemma från Japan igen och tänkte bekämpa effekterna av tidsskillnad genom att banka på trummor i Taiko no Tatsujin Session de Dodon ga Don!. Spelet kallas även Taiko Drum Master och den efterlängtade versionen till PlayStation 4 släpptes samma dag som jag landade i det uppåtgående solens land. Givetvis hamnade det i resväskan tillsammans med en extra trumma och i helgen ska jag och min son låtsas att vi återigen står i en spelhall i Japan. Jag kan nog inte hålla mig från att skriva en recension om någon vecka, hoppas att ni är intresserade!

Om jag har tur med postutdelningen, dimper även en skiva med Need for Speed Payback ned på recensionsbordet. Det ska bli intressant att se om Ghost Games lyckas tackla berättelseläget i serien i detta nya försök.

Hur ser din lediga tid ut? Vad spelar du i helgen?

Ett svar
  1. Quint Quint

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.