Vad spelar du i helgen? [Vecka 45 2014]

Även om den uppfräschade versionen av det fantastiska The Walking Dead flyter mycket bra på PlayStation 4, misstänker jag att det kanske inte är spelet som snurrar i era spelmaskiner. Årets släpp av kassakon Call Of Duty: Advanced Warfare är här och det överraskande beroendeframkallande Steamworld Dig tillsammans med Spelunky har levererats till PlayStation plus-medlemmarna – detta gör att det finns alldeles för mycket bra spel att välja på.
Det trevligaste är att det bara kommer mer och mer – livet som spelare känns plötsligt lite kungligt!

Martin hackar sten (igen)

Någon verkar ha bytt ett hackande mot ett annat...

Någon verkar ha bytt ett hackande mot ett annat…

Jag fick min beta-kod till The Crew i mailen igår och började ladda ned spelet på kvällen – under tiden passade jag på att testa Steamworld Dig och fastnade rejält för spelet. Det känns som en korsning mellan Minecraft och Boulder Dash på något sätt och riktigt kul är det. The Crew i sin tur känns relativt bra – bilarna är snygga men känns ibland som att man styr en tvål i ett badkar, det ska bli intressant att se den färdiga produkten i december.

Jag har även startat min tredje genomkörning av The Walking Dead, den här gången till PlayStation 4. Jag måste säga att det är skönt att köra spelet på en kraftfullare plattform – borta är alla hängningar, alla trasiga ljud och alla hackiga, trögflytande spelsekvenser. Det fungerar helt enkelt riktigt bra och jag ser verkligen fram emot att få återuppleva äventyret en gång till!

Hur är det med er då? Sitter alla och väntar på att Hatsune Miku: Project Diva f 2nd släpps i sverige eller är händerna redan svettiga av multiplayerpass i Call Of Duty?
Vi är i alla fall nyfikna på…
Vad spelar du i helgen?

6 kommentarer
  1. motz motz
  2. Thomas Thomas
  3. Johan
  4. OstKakan OstKakan
  5. Macce_1
  6. Mattias Lönnqvist

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.