Vad spelar du i helgen? [Vecka 44 2022]

November har svävat in likt ett höstlöv i vinden. Det har varit mycket aktivitet på redaktionen i veckan och utöver ett par riktigt spännande recensioner har du även kunnat läsa om månadens playstation plus spel. Kanske har du även känt dig lite vågad de senaste dagarna efter att ha läst vår lista med läskiga upplevelser från spelens värld?

Nu närmar sig en ny helg, och som vanligt har vi på bloggen mängder av spelplaner vi vill dela med oss av.

Jesper äventyrar

Plötsligt anfaller skuggvarelser och det gäller att ha nerver på spänn och en laddad pistol.

Jag har två recensionsspel på mitt bord och fokuset kommer att ligga på dessa då jag gärna skulle vara klar med dem innan God of War Ragnarök (10/10) släpps under nästa vecka. Jag skrev ju om The Jackbox Party Pack 9 redan förra veckan och det som komplicerat det hela är att leva i en familj med tre och recensera minispel som kräver minst fyra spelare. Jag hoppas kunna få besök under helgen och hårdtesta det sista.

Det andra spelet är ett övernaturligt pusseläventyr med små inslag av action i form av Broken Pieces. Ni kan förvänta er recensioner inom kort.

Johan jagar skatter på andra plattformar

Det står ”uppdatera drivrutiner…” Vad fasen är en drivrutin?

Efter en intensiv period med enbart God of War: Ragnarök på menyn är det dags att fokusera på andra recensionprojekt också. Uncharted: Legacy of Thieves Collection släpptes nyligen på PC och jag kommer att göra den sedvanliga jämförelserecensionen för PC-portningar som jag har gjort i takt med att fler PlayStation-spel dyker upp på andra plattformar.

Speltiden kommer i övrigt vara lite begränsad denna helg, men jag kommer förhoppningsvis kunna klämma in lite Lost Judgment (8/10) på något hörn också.

Jonny väljer något lättsamt

”Är det du eller jag som är upp-och-ned?”

Precis som för min kollega Johan kommer min speltid de kommande dagarna att vara lite begränsad. Att vara helt utan spel är dock otänkbart, så det kommer nog bli att jag väljer något som är lätt att spel i kortare sittningar.

Overwatch 2 är en het kandidat, men jag är även lite sugen på att testa ett av månadens Playstation Plus-spel, Heavenly Bodies. Vad det blir i slutändan får vi se.

Vad tänker du spela i helgen?

Ett svar
  1. Alestes Alestes

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.