Vad spelar du i helgen? [Vecka 43 2020]

Nu är det hösthelg igen och med bara några veckor kvar till julafton, börjar det kännas i luften; både när det kommer till längtan efter ledighet och när det gäller värmen.

I redaktionen spelas det såklart för fullt, dels för att det finns en del att recensera, men även för att hålla värmen i våra hushåll. Inget slår ju den varma känslan som bara kan erhållas genom en PlayStation 4 där fläktarna går för fullt!

Här kommer ett axplock av vad vi spelar under dessa dagar, men vi är såklart också väldigt nyfikna på vad som spelas hemma hos dig!

Jesper hämnas med en död råtta

Det gäller att hålla takten om du vill komma någonstans.

Jag håller för fullt på att spela rytmplattformsspelet Mad Rat Dead och du kan räkna med en recension under nästa vecka. Helgens spelfokus kommer att ligga på det.

Skulle det bli tid över så har jag köpt Mortal Shell (8/10) på den pågående Halloween-rean och Raji: An Ancient Epic. Det senare är jag oerhört nyfiken på då de spelmoment jag har sett på video ser spännande ut och miljöerna med indisk mytologi lockar.

Martin odlar ris och piskar demoner

Kom hit så ska jag göra tofu av dig!

Jag fick äran att recensera Sakuna: Of Rice and Ruin, vilket kommer att köras varmt under hela helgen. Spelet verkar än så länge vara en en kombination av fighting-spel och risbonde-simulator. Jag stormtrivs hittills med upplägget och kommer nog inte att titta åt någon annan titel på ett tag.

Jonny våndas över vänstertrafik

Halloween närmar sig, bäst vi tar på maskerna

De kommande dagarna kommer jag att spendera min tid i ett framtida Storbritannien iklädd hipsterskjorta och med mobilen i högsta hugg. Jag har nämligen Watch Dogs: Legion på mitt bord för recension.

Spelets handling involverar likt sina föregångare högteknologiska dystopi-idéer och leker med tankar kring avancerad övervakning, fejkade nyheter och underjordiska hacker-organisationer, något som inte känns helt orealistiskt va? I vilket fall ska det bli en spännande upplevelse.

Vad spelar du i helgen?

2 kommentarer
  1. Jonas Kårstad
  2. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.