Vad spelar du i helgen? [Vecka 43 2017]

Då var det fredag igen och för en del lyckligt lottade innebär det även starten på höstlov, åtminstone om du går i skola. För egen del är jag redan på plats i Japan där jag tänker tillbringa två veckor tillsammans med min familj. Men även om jag har semester, tänker jag tvinga in lite tid för spel, även om jag ”måste” gå till en spelhall.

Under veckan har vi välsignats med sköna stortitlar som Assassin’s Creed OriginsJust Dance 2018 och Wolfenstein II: The New Colossus, vilka förmodligen gör att det känns extra trångt på hårddisken just nu. Men oavsett om du svänger dina lurviga, eller tar på dig hedersuppdraget att jaga nazister, är vi nyfikna på hur helgen ser ut för dig!

Jesper fortsätter att bekämpa Sauron

Svärd, svett och starka stabsofficerare

Trots att recensionen är publicerad känner jag mig inte riktigt färdig med Middle-earth: Shadow of War (9/10). Det finns så otroligt mycket att göra och så många uppgraderingar att införskaffa. Jag har också plockat upp Assassin’s Creed: Origins, men jag ska försöka hålla mig från att starta det innan jag känner mig nöjd med Sagan om Ringen-spelet.

Som om inte det vore nog känns det fullkomligt omöjligt att låta bli att börja spela den småfete rörmokarens spel på en konkurrerande konsol. Det blir mitt nästa bärbara projekt och gissningsvis räcker det tills Demon Gaze II släpps om en knapp månad till Vitan.

Martin ger sin Vita den kärlek den behöver

Vem ska bli mitt offer denna gång?

Vem ska bli mitt offer denna gång?

Även om jag har tagit sikte på PlayStation 4-versionen av Taiko Drum Master (eller Taiko no Tatsujin Session de Dodon ga Don! som det heter), vilken släpps i Japan lagom till jag landar, består spelsessionerna uteslutande av Vita-spel.

Nedladdat och installerat ligger nu följande spel och väntar på mig: Hitman GO (7/10), Hakuoki: Kyoto Winds (7/10), Grim Fandango och självklart också The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel (8/10). Frågan är bara vilket jag ska börja med?

Anton får sand i kalsongerna

Pyramidspel!

I helgen blir det ursprungslönnmord bland Egyptens pyramider i Assassins Creed: Origins. Ett halvt sekel före Jesus från Nasaret ramlade ur den heliga modern röjer jag bland ondskefulla människor och deras horder av soldater. Det blir scarabeer, sfinxer, dromedarer och krokiga svärd för hela slanten.

Än så länge har jag inte kommit så långt in i spelet, men det ska bli kul att se om jag får träffa Ptolemaios XII Neos Dionysos Theos Filopator Theos Filadelfos, eller Tolle som han kallades av sin dotter Cleopatra – du vet hon med näsan.

Vad spelar du i helgen?

Ett svar
  1. Quint Quint

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.