Vad spelar du i helgen? [Vecka 41 2019]

Äntligen kan vi lägga ännu en vecka bakom oss. För min del har dagarna varit fyllda av resor runtom i landet och därför känns det extra skönt med lite lugn och ro i hemmet.

Redaktionen jobbar på för fullt med att spela och skriva om de spel som kommer till oss för recension. Under veckan har vi kunnat presentera Code Vein (8/10), Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Remastered (10/10) samt Concrete Genie (8/10). Men vi har mer på lager!

Martin tar det lugnt

Ännu en dag bakom ratten. Vilken njutning!

Jag har inga recensionsspel på bordet, vilket passar bra då jag har en hel del annat att syssla med i helgen. Därför blir det förmodligen bara lite ströspelande av de spel som jag tycker är avkopplande.

I Dark Souls III (10/10) skrotar jag omkring och samlar själar för tillfället. Tröttnar jag på det, blir det säkert en tur eller två med mitt bussbolag i Bus Simulator (8/10).

Jonny kör hjärngympa

Mystiken tätnar…

De kommande dagarnas spelande kommer troligtvis att bli en blandad kompott för min del. Eftersom jag köpte en Sega Mega Drive Mini härom veckan tänkte jag göra en och annan nostalgitripp, kanske i form av Golden Axe, Sonic the Hedgehog och Columns, men även passa på att prova de där gamla spelen jag inte har spelat tidigare.

Utöver nostalgitrippen tänkte jag även pressa mitt intellekt lite och utforska det till synes intressanta pusselmysteriet The Bradwell Conspiracy. Det var ett tag sen jag spelade den sortens spel, så jag ska ta på mig mina tjockaste glasögon, vässa pennan..öh..kontrollen och se vad berättelsen har att bjuda på.

Vad spelar du i helgen?

Ett svar
  1. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.