Vad spelar du i helgen? [Vecka 40 2015]

Veckan som gått har bjudit på både en rejäl systemuppdatering av PlayStation 4-konsolen, skateboardspel och möjligheten att hacka ner tusentals samurajer i Samurai Warriors 4-II (6/10). Det varit en ganska bra vecka både vad det gäller spelutbudet och även vädret, som har varit till fördel för oss konsolspelare.

I redaktionen arbetar vi i vanlig ordning tappert vidare med recensionsspel som skall köras igenom och skrivas om, samtidigt som vi försöker ägna tid åt våra sidoprojekt i spelandet. Vi försöker sätta oss in i alla nya funktioner som erbjuds i och med Firmwareuppdateringen 3.00 till PlayStation 4 och välkomnar er nu in till vårt alldeles egna community!

Nu är det dock hög tid att avslöja planerna för helgen!

Martin aktar sig för att plöja ned staket

Jag har hört att det kommer att gå att byta färg på maskinerna i nästa version...

Ryktet gör gällande att fler färger på maskinerna introduceras i Farming Simulator 2017…

Jag har länge sneglat på Farming Simulator-serien och hela tiden känt mig utmanad att skriva om mina upplevelser när det kommer till ett virtuellt liv som bonde. Jag är inte speciellt intresserad av vare sig traktorer, gödsel eller åkermark utan fascineras snarare av att sätta mig in i en totalt främmande miljö och skriva om det. När tillfället bjöds att provspela Farming Simulator 2016 kunde jag därför inte annat än att tacka ja. Du får läsa om vad jag tycker under nästa vecka!

Jag tänkte även fortsätta att spela ikapp i Life is Strange – spelet som växer och växer för varje minut jag spelar. Jag tänkte även sänka några timmar i beta-testet av Need For Speed och varva detta med Persona 4: Dancing All Night.

Johan satsar på karriär i NBA

LeBron James är rätt nöjd med detaljrikedomen på hans svettiga arm.

LeBron James är rätt nöjd med detaljrikedomen på sin svettiga arm.

Varje höst innebär ett gäng nya sportspel, och för närvarande är det NBA 2K16 som ligger på recensionslistan för min del. Under tidigare år har 2K Sports erbjudit vad som förmodligen är det ledande spelet bland alla sportspel, åtminstone rent presentationsmässigt. Vacker grafik, solida kommentatorer och omfattande spellägen har varit några av grundpelarna för serien i flera år nu. Årets upplaga har ett karriärläge som har utvecklats i samarbete med regissören Spike Lee, och huruvida detta är lika banbrytande som det låter kan du läsa om i min recension nästa vecka.

Toby spelar brädspel i Warhammer-världen

blood bowl 2

Det var länge sedan jag spelade Blood Bowl senast, ja förmodligen 25 år. Men nu har lotten fallit på mig att recensera Blood Bowl 2, och den senaste veckan har jag kämpat mig genom hela kampanjen. Nu följer lite onlinespelande så att jag har koll på den delen också. Håll utkik efter recensionen här på sajten nästa vecka. Och om ni vill möta mig i en match heter jag ”kaleii” på PSN.

Sen ska jag återvända till Bloodborne hade jag tänkt. Rom åkte på smisk för några veckor sedan, så jag måste kämpa vidare.

Vi fokuserar på basket, blodskålar och åkermarker men nu är vi nyfikna på hur dina spelplaner ser ut i helgen!

2 kommentarer
  1. motz motz
  2. Macce_1

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.