Vad spelar du i helgen? [Vecka 4 2024]

Årets första månad har gått förvånansvärt snabbt, och nu vi närmar vi oss inte bara dess sista helg utan även övergången till februari. För att tryggt vagga in er läsare i den kommande månaden med alla dess händelser publicerar vi inom de kommande dagarna några sedvanliga inlägg. I dem kommer vi bland annat att presentera nästa månads PlayStation Plus-spel, men även vad vi på redaktionen anser vara februaris höjdpunkter.

Som grädde på moset kommer här även lite av våra spelplaner för helgen.

Jesper jagar spöken

Jag förväntar mig spöken, häxor och andra övernaturliga väsen mot den främre änden av mitt gevär.

Fokusspelet för mig den här helgen blir Banishers: Ghosts of New Eden som jag ska recensera. Dontnod brukar vara bra på starka berättelser och jag är svag för storytunga actionrollspel. För att komma i 1600-talskänsla planeras även ett besök till Regalskeppet Vasa under helgen. Jag håller dessutom på att städa troféer i det eminenta Prince of Persia: The Lost Crown (10/10).

Johan dubblar upp i käftsmällar

Recensionsspelen har börjat trilla in på allvar, och det handlar inte om några småtitlar heller. Helgen kommer att domineras av både Tekken 8 och Like a Dragon: Infinite Wealth som slutligen har landat på min hårddisk. Det gör inte längre speciellt mycket att regnet smattrar på fönstret, för jag har annat att fokusera på. Jag siktar på att leverera recensioner så fort som möjligt, men vågar inte riktigt lämna en tidsram än.

Jonny går i skolan

Precis som under förra helgen kommer jag att spendera en betydande del av de kommande dagarna med Persona 3: Reload. Studier, jobb och socialt umgänge tar upp en stor del av tiden i spelet, men utöver det har spelets huvudroll och hans vänner även en hord med monster att bekämpa var och varannan natt. Recensionen kommer förhoppningsvis lagom till spelets releasedatum.

Utöver Persona 3: Reload kommer jag att lägga en del tid på ännu ett recensionsspel, Dead Man’s Diary men även Dark Souls 2 som jag har börjat spela lite smått med några vänner. Helgen är alltså fullsmockad, och det tackar jag inte nej till.

Vad tänker du spela i helgen?

Ett svar
  1. Jerry Olsson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.