Vad spelar du i helgen? [Vecka 4 2021]

Vi har snart lyckats ta oss förbi årets första månad, och även om det var lite stiltje i början av månaden har spelsläppen börjat hopa sig nu framåt månadsskiftet. Vi har dessutom redan delat ut årets första fullpottare på recensionsfronten, i form av det helt fantastiskt underhållande Hitman III (10/10).

Nu när månadens sista helg ligger framför oss är det i vanlig ordning dags att gå igenom vad som sker under dessa lediga stunder.

Martin leker alkemist

Här finns det mycket materiel för alkemi!

Som du kanske har märkt, hann jag inte skriva min recension av Atelier Ryza 2: Lost Legends & the Secret Fairy tills idag då det släpps. Anledningen är helt enkelt att jag har haft alldeles för kul att utforska spelet och uppgradera mina karaktärer.

Jag har också kastat mig handlöst i det enorma alkemibiblioteket där varje nytt recept som jag låser upp, ökar möjligheter till ett ännu större djup. Helgen kommer att bestå i grundligt utforskande av de resterande delarna av spelet innan jag äntligen kan sätta i pränt hur bra det är.

Jesper tar kontroll

Jesse’s Girl med Rick Springfield skulle kanske ha passat i musikspåret.

Jag har fått recensionsexemplaret av Control: Ultimate Edition för PlayStation 5. Jag har redan spelat det på PlayStation 4 och ser fram emot att jämföra versionerna och testa expansionerna.

Dessutom håller jag på att spela det eminenta Kentucky Route Zero som blir mitt andraspel om jag känner för variation.

Jonny spelar retroskräck

Kan jag lugna mina antagonister med lite dans tro?

Häromdagen började jag spela ett spel som jag ville spela när det kom för sådär 16 år sedan men som jag aldrig fick tillfälle till. Spelet är Forbidden Siren och nu har jag bestämt mig för att ta mig igenom denna rysare på min PS4 istället.

Spelet lider klart av något utdaterad spelmekanik (tank-kontroll, wohoo!), men det har även en del inslag som fortfarande känns hyfsat unika. Som att exempelvis se saker genom mina motståndares ögon, bokstavligen. En spännande helg väntar.

Vad kommer du att spela i helgen?

Ett svar
  1. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.