Vad spelar du i helgen? [Vecka 4 2019]

Hoppla, nu är det helg igen! Årets första lön har äntligen anlänt och dessutom släpps Resident Evil 2 redan idag!

I vanlig ordning berättar redaktionen om våra spelplaner i årtiondets sista januarihelg, och givetvis är vi nyfikna på dina projekt också. Det kanske blir ett återbesök i Raccoon City?

Jerry jagar bytesdjur och troféer

Pickadolly Cirkus!

Jag fick dessvärre inte hem mitt exemplar av Resident Evil 2 idag, vilket gör att jag får lägga fokus på trofésamlandet istället.

Jag har tagit alla Adept Trophies, förutom med nytillskottet The Legion i Dead by Daylight, vilket jag hoppas på att ta i helgen. Jag närmar mig 90% insamlade pokaler i grundspelet, och platinan är inom räckhåll.

Det blir också ett kärt återbesök i Red Dead Redemption 2 (9/10) och jag tänker jaga fler legendariska djur, som omväxling med att jaga generatorlagande överlevare.

Martin tar det lugnt

Inget höjer pulsen lika mycket som när den röda fantomen framträder…

Jag har förhoppningsvis hunnit spela klart Vane så att jag delge er mina tankar under nästa vecka. Det innebär isåfall att jag inte har något recensionsspel på bordet och kan koppla av med vad jag vill.

Lugnet kommer förmodligen att bestå i att busa runt i Dark Souls III (10/10), där jag och min son har upplevt några av nivåerna tillsammans. Dock blir vi invaderade av andra spelare väldigt ofta och det har varit frustrerande svårt, men nu börjar vi finna ett litet nöje i företeelsen som sådan. Jag kommer nog inte heller att kunna slita mig från Ace Combat 7: Skies Unknown (8/10), där jag förmodligen flyger igenom ytterligare några nya uppdrag.

Jesper glider ovanpå

Det ska bli spännande att se om det finns någon mobil infanterist som skriker ”BUGS!” för full hals.

Mitt fokus kommer att ligga på att spela färdigt racing-pusselplattformsspelet Futuregrind och leverera en recension under nästa vecka.

Jag har förbokat Anthem och är med i betan som pågår under helgen och tänker prova det också. Jag är väldigt nyfiken på om de lyckas ha kvar den starka enspelarupplevelsen som jag alltid känt med BioWare eller om det bara känns som en trist flerspelarshooter.

Som om inte det vore nog börjar jag också närma mig slutet på den första genomspelningen av Dark Souls III och kommer att behöva nöta vissa fiender om och om igen för att slippa göra det på senare genomspelningar på högre svårighetsgrad.

Vad spelar du i helgen?

Ett svar
  1. Kristoffer Nyrén Krille

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.