Vad spelar du i helgen? [Vecka 39 2022]

Med den stundande helgen drar vi ett streck över september och beger oss djupare in i hösten i oktober månad. Där väntar förstås glädjande nog en hel del intressanta spelsläpp som kan hålla oss sällskap i snålblåsten och regnskurarna, som du kan se i Jespers genomgång av månadens höjdpunkter.

Vi vill förstås se vad du tänker tillbringa helgen med i spelväg, men om du saknar inspiration kanske redaktionens planer kan väcka liv i några idéer!

Johan återförenas med en gammal orm

Det är knappt att man kan se honom där i camo-kläderna

Efter att ha tillbringat cirka 40 timmar med Death Stranding har jag kunnat knyta ihop säcken för detta mestadels fantastiska äventyr. Jag utsattes för koncentrerade doser av Hideo Kojima-galenskap, och det visar sig att jag vill ha mer. Jag kommer därför att sparka liv i min gamla PlayStation 3 för att spela Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots.

Dessvärre är ju detta ett av de spel som sitter fast i PS3-fängelset och inte går att spela på någon annan plattform, men om jag spelar det igen och önskar väldigt intensivt kanske vi får en nyversion?

Jonny pryglar pixlar

Är det här man anmäler sig till Mensa eller?

Att bli piskad gul och blå i den digitala världen är något av det bästa jag vet, och det har jag blivit med råge när jag har spelat Moonscars de senaste dagarna.

Det är såklart kul att dela ut lite stryk också, så förhoppningsvis kan jag förmedla tillräckligt med knogmackor till spelets bossar och få äventyret avklarat inom kort.

Ett andra recensionsspel vid namn Undungeon har också nästlat sig in på min konsol, så när jag har tröttnat på att få stryk i en mörk källarhåla kan jag byta det mot lite färgglatt rymdstryk istället. Bra va?

Fredrik spelar ’lagt kort ligger’

En nyhet i Voice of Cards: Beasts of Burden är att jag kan samla på mig monster.

Voice of Cards: Beasts of Burden, det tredje fristående spelet i Voice of Cards-serien släpptes nyligen, och jag har utforskat dess kortbaserade värld en del i veckan som gått. Tänkte försöka ta mig fram till slutet nu i helgen och se om det håller måttet jämfört med de två tidigare spelen. Utöver det har jag påbörjat ett spel från en väldigt udda japansk utvecklare, och de inledande momenten har verkligen varit över all förväntan. Åtminstone det sistnämnda kommer att utmynna i en recension så småningom, så håll ögonen öppna.

Vad tänker du spela i helgen?

Ett svar
  1. Alestes Alestes

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.