Vad spelar du i helgen? [Vecka 39 2018]

Jag vet att jag har skrivit detta många gånger under min tid på bloggen, men jag gör det igen. Nu är helgen äntligen här igen! Arbetsveckan har varit hektisk, samtidigt som den bjudit på mycket framgång och därför ska det bli skönt med lite vila.

Vi har under en tid publicerat artikelserien ”Full pott” som nu har avrundats i sin fjärde del. Det har varit väldigt givande för alla inblandade att bidra med tankar och text och vi hoppas såklart att du som läsare också har tyckt om upplägget. Nu ser vi till att ge denna helg tio poäng också. Låt oss fylla den med trevliga spelminnen!

Jerry umgås med pingvinsoldater och tänker besegra inre ondska

Jaså, här står ni och hänger?

Jag har tagit mig an recensionsexemplaret av Disgaea 1 Complete, som är en återutgivning av Nippon Ichis klassisker från 2003. Detta strategirollspel ska bli min högsta prioritet i helgen och jag ser fram emot att umgås med mina ”doods” till pingvinkrigare.

Jag är näst intill klar med The Evil Within och förhoppningsvis kommer sluttexterna att rulla innan helgen är över. Om jag har tid över, så finns det ju generatorer att laga och mördare att undfly i Dead by Daylight också!

Martin fokuserar på livet i Lordran

Så här glad kommer jag bli om jag hinner starta "New game+"

Så här glad kommer jag bli om jag hinner starta ”New game+”

Då sonen är på skolresa hela helgen, tänker jag och hustrun umgås lite extra och förhoppningsvis njuta av lite god mat på en restaurang i Stockholm. Dock erbjuds det ju lite extra fritid också, och den tänker jag uteslutande tillbringa i det underbara Dark Souls: Remastered (10/10). Förhoppningen är att försöka se solen i slutet av tunneln så att jag kan påbörja nästa genomspelning på den högre svårighetsnivån.

Skulle det mot förmodan vara så att jag spelar något annat, blir det förmodligen något av de Artifex Mundi-spel som jag samlat på mig på reorna som varit. Jag är sugen på ytterligare en enkel platinatrofé i min samling…

Jesper äventyrar vidare i Sydamerika

I jymden kan alla höra dubstep.

Jag har tänkt försöka mig på platinumtrofén i Shadow of the Tomb Raider (8/10) och kommer att spela vidare i det under helgen. Samla alla föremål och alternativa utmaningar kan jag göra på en lättare svårighetsgrad, men jag oroar mig för omspelningen på svåraste nivån. Vi får se om jag mäktar med det.

Efter artikelserien om bloggens höjdarspel slog jag till och köpte Aaero (10/10) där jag har hunnit köra en låt och är sugen att fortsätta med det. Jag köpte även Sunless Sea: Zubmariner Edition (9/10) och längtar också efter att få segla kring och under fallna London med omnejd.

Vad spelar du i helgen?

Ett svar
  1. Alestes Alestes

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.