Vad spelar du i helgen? [Vecka 39 2017]

Då var det dags att avrunda denna vecka och ge plats för helgen igen. För er som tycker att hösten bjuder på ett alldeles för rått klimat, erbjuds det mängder av timmar framför favoritkonsolen.

Under veckan som har gått, har vi fått välkomna en hel del intressanta titlar till spelutbudet. Förutom att Danganronpa-serien gör premiär på PlayStation 4 i form av Danganronpa V3: Killing Harmony, har vi äntligen möjlighet att undersöka Rustys försvinnande i SteamWorld Dig 2.

Anton gräver för framtiden

Neonljus i grottsystem är alltid mysigt.

Steamworld Dig 2 blir den perfekta helgunderhållning då jag också planerat att gräva ner rör för fiberdragning till svärföräldrarnas villa. Jag hoppas bara att gräsmattan är mer stabil än Tumbletons grottsystem. Dessutom planerar jag att testa Dark Souls-klonen The Surge (6/10) nu när spelet droppat under tre hundralappar.

Jesper metaspelar med mangagudinnor

Stora vapen och små dräkter. Välkomna till Neptunia-serien.

På recensionsfronten spelar jag Cyberdimension Neptunia: 4 Goddesses Online, där fyra gudinnor ska betatesta ett onlinerollspel tillsammans. De har tagit på sig olika klassiska fantasyroller och samarbetar för att utforska grottor, lösa uppdrag och gå upp i nivå.

Jag har även börjat spela Children of Zodiarcs och det var otroligt vanebildande. Berättelsen har kanske inte samma djup som Tactics Ogre och Final Fantasy Tactics, men stridssystemet med både kort och tärningar är både nyskapande och roligt.

Till sist kommer jag att fortsätta spela Danganronpa V3: Killing Harmony (9/10) ifall TV:n skulle vara upptagen av dotterns Overwatch-spelande.

Martin utforskar en ung mans öde

Kommer inte PostNord med min SNES Mini snart? Eller har de inte kunnat dela ut?

Kommer inte PostNord med min SNES Mini snart? Eller har de inte kunnat dela ut?

Jag är precis klar med min genomspelning av Senran Kagura: Peach Beach Splash och delar med mig av mina tankar efter helgen. Kvar på recensionslistan står Fragments of Him, vilket är en interaktiv berättelse där jag genomlider en ung mans livshistoria.

Jag passade även på att plocka upp min förbokade minikonsol av ett annat märke, och jag misstänker att en del stunder kommer att gå åt till att äventyra tillsammans med en pojke med grön luva!

Vad spelar du i helgen?

Ett svar
  1. Quint Quint

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.