Vad spelar du i helgen? [Vecka 38 2020]

Nu har det äntligen hänt. Sony har slutligen fått tummarna loss och delat med sig av lanseringsdatumet för den efterlängtade PlayStation 5, och jag är säkert inte ensam om att ha ringat in den 19 november i kalendern nu. På redaktionen är humöret på topp eftersom nyversionen av Demon’s Souls också dyker upp denna dag. Det blir alltså en av de bästa konsollanseringarna någonsin!

Innan dess finns det dock en uppsjö andra spel att ta sig igenom, och här är vad som försiggår på redaktionen!

Jesper jagar skrot och återvänder till Midgar

Bossarna är stora och elaka. Som sig bör.

Efter en period med mängder av recensionsspel är jag nu tillbaka på skämshögen och har en sparfil ungefär halvvägs igenom Final Fantasy VII Remake (9/10) och tänkte återuppta det.

Dessutom råkade jag starta The Surge (6/10) som följt med PlayStation Plus. Plötsligt var jag fyra timmar in och nöter mig så sakteliga igenom den andra zonen i spelet. I sina bästa stunder påminner det om Dark Souls, men fingertoppskänslan från förlagan saknas. Det har någonting iallafall och jag har den där känslan att jag måste utforska vidare.

Jonny grottar ner sig i retrogrottor

Den grå klumpen..är huvudrollen i Exp Parasite

Precis som min kollega Jesper har jag haft en strid ström av recensionsspel i kalendern den senaste tiden. Flera av dem har haft retrokänsla som huvudtema och det förblir så även den kommande helgen. Då ska jag nämligen spela Exp Parasite som har hämtat nästan all inspiration från äldre dagars plattformsspel.

När jag känner att variation behövs kommer jag nog att vända mig till min gamla trotjänare Overwatch (8/10) där en ny säsong just har startat vid. Jag har dessutom inte hunnit provspela den senaste karaktären, Echo ordentligt, något som jag ser fram emot att göra.

Martin finkammar öknen igen

Här någonstans ska det ligga en skruv…

Jodå. Mad Max (8/10) levererar fortfarande på alla cylindrar. Förra helgens städande i spelet för att hitta och plundra precis alla ställen gav mersmak och därför kommer all speltid gå åt att fortsätta detta projekt.

Om jag har tur, råkar jag inte ut för den ökända buggen som gör att det går att hitta alla ställen utan ett…

Vad spelar du i helgen?

Ett svar
  1. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.