Vad spelar du i helgen? [Vecka 37 2023]

Veckorna rullar på i snabb takt och ännu en helg närmar sig med stormsteg. Än har vi möjligheten att njuta av sommarens eftersläntrande värme, men nog börjar det kännas allt mer som att hösten är på ingång. Med hösten kommer ofta mörka och regniga dagar, men det tackar man ju sällan nej till som spelentusiast.

På bloggen ser vi fram emot en speltät höst, men det hindrar oss inte från att spela järnet redan nu. Här kommer därför några spelplaner inför den stundande helgen.

Johan rattar bilar och hästar

The Crew Motorfest är helt klart med i tävlingen om årets plattaste bilar.

Jag har varit ganska sval i mina tidigare recensioner av spelen i The Crew-serien, men skam den som ger sig tänker både jag och Ubisoft med tanke på att en ny del släpptes i veckan som passerade. Massor av intryck har redan samlats från The Crew Motorfest, men jag tänkte klämma in några timmar till innan jag slutför recensionen i helgen.

Övrig tid kommer att läggas på gamla goda Red Dead Redemption som nyligen fick en portning till PlayStation 4. En recensionkod trillade in till slut och jag kommer därför att hårdtesta även dessa hästkrafter under helgen.

Fredrik fortsätter på vilda äventyr

Tambourine har lite attitydproblem. Besvärjelsen ’tala med djur’ ger inte alltid en positiv upplevelse.

Jag fortsätter utforska det enormt omfattande Baldurs Gate III och trots att jag sett ett slut så känns det som jag har en hel del kvar att utforska, så naturligtvis skapade jag en ny karaktär så snart eftertexterna rullat för att utforska mer av dess värld och fascinerande karaktärer.

Jag ska också ta mig i kragen och fortsätta fajtas med enorma robotar i Armored Core VI: Fires of Rubicon och kanske försöka hinna med att spela igenom The Isle Tide Hotel igen, ett nytt fascinerande cinematiskt mystiskt spel från Wales Interactive.

Jonny språkar loss

Vilken del av skåne var du ifrån sa du?

Efter att ha kämpat rejält med språkkunskaperna i Chants of Sennaar den senaste tiden börjar jag äntligen närma mig slutet av spelet. När det kommer till kluriga spel är det här nog ett av de svåraste jag har spelat, och flera gånger har slutledningsförmågan sträckts till sin yttersta gräns.

När hjärnan har känts som mosigast har jag hoppat över till mitt andra pågående recensionsprojekt, det gulligt våldsamma AK-xolotl, och så kommer det att bli även i helgen. Recensionerna, de lär dyka upp i nästa vecka.

Vad tänker du spela i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.