Vad spelar du i helgen? [Vecka 36 2019]

Efter en hård arbetsvecka, är det äntligen dags för helg igen. Det märks verkligen på vädret att den svenska hösten har blåst in i landet, något som åtminstone jag tycker är ganska skönt.

Det är extra mysigt att sitta hemma på kvällarna nu när det är mörkt. Speciellt som att min trotjänare PlayStation 4 alltid har något lockande att lysa upp mörkret med.

Nu är det dags att avslöja våra helgplaner, sedan får du gärna dela med dig av dina!

Johan delar ut käftsmällar i Kamurocho

Efter detta skämdes inte längre Kiryu för att han hade delat ut kopiösa mängder stryk.

Under veckans gång har jag bland annat tillbringat tid med Yakuza 3 Remastered, och det är förstås alltid är kärt återseende och i synnerhet i denna upputsade version. Tanken är att jag ska slutföra recensionen i helgen också så att du kommer att kunna läsa denna nästa vecka.

Jag håller även på med Final Fantasy V som sidoprojekt, och det är verkligen en utmaning att ta sig an de lite äldre japanska rollspelen när man inte är så van vid genren. Det blir friskt nötande av erfarenhetspoäng för att komma vidare ibland, men det är ändå tillräckligt bra för att hålla mitt intresse.

Jonny tar svåra beslut

Nu när hösten är på ingång växer suget för skräckspel fram hos mig och jag förbereder mig gladeligen inför regnruskiga helgkvällar, nedbäddad i soffan med filtar, en kopp te och ett välgjort spel.

Jag har ännu inte fått tummen ur och tagit tag i Silent Hill (skäms Jonny!), men jag har nyligen gett mig an den kommande zombie-samlingen Walking Dead: The Telltale Definitive series som håller mig fullt sysselsatt. Detta kanske kan anses som en mildare sorts skräckspel jämfört med många andra titlar, men jag ska ärligt erkänna att det håller mig i ett järngrepp av nervositet med alla stressiga situationer och moraliska beslut som måste tas.

För att inte tära för mycket på nerverna ska jag även krossa lite bilkaross på rallybanan i det för mig nostalgiframkallande Wreckfest. Ett av min barndoms favoritspel var nämligen Destruction Derby, en gammal klassiker som fick ett intresse för röjiga rallyspel att växa fram hos mig.

Martin slöspelar

Rutinerade spelare känner till vikten av ett välmående vetefält

Jag har inget på recensionsbordet, vilket innebär att jag har tid att kika lite på nedladdningslistan och försöka hitta titlar som jag har köpt men inte spelat. Hittills har det blivit lite Artifex Mundi-titlar men jag har egentligen lust med något annat.

Förmodligen blir det Burly Men at Sea, vilket har en ganska enkel platinatrofé men även några timmar av Minecraft tillsammans med sonen.

Vad spelar du i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.