Vad spelar du i helgen? [Vecka 36 2014]

Denna helg får förmodligen kallas lugnet före stormen eftersom det är den sista veckan innan Destiny och en uppsjö andra titlar påbörjar anstormningen. Personligen ser jag faktiskt lite mer fram emot NHL 15 nästa vecka, men det är jag nog ganska ensam om på redaktionen. Sensommaren är den längsta tiden på året för en hockeyfan och när EA Sports släpper sitt årliga hockeyspel är det tecken på att säsongen snart är igång igen.

Johan skjuter på saker i rymden

14851664303_f42625df8f_z[1]

By the power of Grayskull!

Denna helg kommer jag att tillbringa med Velocity 2X – som släpptes tidigare i veckan – för att kunna dela med mig av mina tankar i en recension nästa vecka. Jag spelade första spelet lite grann på PlayStation Vita och tyckte att Futurlab hade en del intressanta idéer, och dessa är nu expanderade till ett mer varierat spel.

Jag kommer förmodligen även att återvända lite till Dark Souls II eftersom jag fortfarande har en boss kvar i senaste expansionen. Crown of the Old Iron King har verkligen bjudit på några av de mest utmanande strider i hela Souls-serien, fast utan att vara frustrerande. Bossarna är väldesignade och kan göra slarvsylta av dig om du tappar minsta lilla fokus. Förhoppningsvis blir jag klar med sista bossen i helgen så att jag kan dela med mig av en bossguide inom kort.

Simon krigar med blommor och elektronik

MKTG_PvZ_E3_Screens_02

Headshot!

Jag ska villigt erkänna att jag trodde att när EA visade upp Plants vs Zombies: Garden Warfare på förra årets E3 trodde jag att det var ett försenat aprilskämt. Nu har denna underliga historia till slut nått PlayStation och det är dags för mig att ladda strålkanonen och se vad det går för.

Dessutom spelar jag ett minst lika underliga japanskt rollspel. I Hyperdimension Neptunia Re;Birth 1 är det krig – men inte vilket krig som helst! Konsolkriget rasar för fullt och som förkämpe för Planeptune (SEGA) gäller det att besegra Laststation, Lowee och Leanbox. Hur ska det gå!?

Martin bejakar sin fyrkantighet

MKTG_PvZ_E3_Screens_02

Ge hit diamanterna, annars…

I helgen ska jag fortsätta att nå nya våningar i Sword Art Online: Hollow Fragment, rollspelet som verkligen talar till mig som just nu njuter av sista avsnitten av animeserien med samma namn. Bandai Namco har verkligen lyckats få spelet att påminna om serien, både till spelsätt men även med nya, vackra filmsekvenser. Meningen är att jag snart ska komma såpass långt att jag kan skriva ned mina tankar om det i en recension och det ska jag nog lyckas med om inte…

…om nu inte Minecraft helt plötsligt hade dykt upp till PlayStation 4 – spelet som jag har samma osunda förhållande till som många i redaktionen har till Dark Souls-serien. Kvällen igår försvann alldeles för fort – visserligen fick jag igång en bra odling av vete och morötter men diamanterna lös tyvärr med sin frånvaro! I helgen ska jag hacka mig långt ned i världen och se om jag inte kan hitta något blåskimrande…

Det är vad vi ska spela – men vad spelar du i helgen?

3 kommentarer
  1. Mac_da_man
  2. motz motz
  3. Tommy

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.