Vad spelar du i helgen? [Vecka 35 2021]

Nu är det ett solkart faktum att semestern är bakom oss. Dagarna och veckorna avlöser varandra i en hastighet som till och med Sonic skulle avundas. Det är med andra ord redan dags att ta helg med allt vad det innefattar!

I redaktionen brottas vi med, och njuter av, en hel del recensionsspel som ligger och puttrar i våra kära PlayStation-konsoler. Och även om svampskogen pockar med sina välsmakande fynd, lockar de virtuella upplevelserna kanske än mer. Vi tar en snabb uppdatering kring vad som spelas på bloggen först, sedan får du gärna dela med dig av dina planer!

Johan drar svärd och försöker leva ärofullt

Knäböjstävlingen urartade så pass att svärden drogs fram till slut.

Resan genom Ghost of Tsushima (9/10) fortsätter och jag har nu avverkat första akten av berättelsen. Det faktum att jag spelar majoriteten av striderna som ett Assassin’s Creed-spel uppskattas inte av min omgivning, som istället föredrar att jag utmanar mina fiender i öppen strid. Men jag delar hellre ut knivar i ryggen och har livet i behåll. Förhoppningsvis kan jag slita mig från de många sidoaktiviteterna och driva berättelsen vidare i helgen.

Jesper odlar med slem

Alla bondgårdar med självaktning behöver konstbevattning.

Efter att ha rymt från underjorden och bärgat hem platinatrofén i Hades (10/10) har jag gjort en 180-gradersvändning och spelar nu Monster Harvest. Det är ett genreöverskridande spel där du sköter en gård samtidigt som du föder upp monster som du kan använda för att utforska en mystisk grotta. Recension väntar inom kort.

Jag misstänker att Monster Harvest kommer att ta all min tid, men skulle jag känna för variation så har jag laddat hem demoversionen av Tales of Arise och håller på med prologen av Genshin Impact.

Jonny kommer ut ur skalet

Musen “Ska” är utan tvekan ett fan av bandet Madness.

Efter några dagar utan recensionsspel för min del är det återigen dags att komma in i matchen. Spelet i fokus är tvåspaksskjutaren Clid the Snail som kan ha en av årets mest udda huvudkaraktärer i form av antropomorfisk snigel. “Hur går det ihop?” kanske du tänker nu, men svaret får du först nästa vecka.

När recensionsorken tar slut för dagen kommer jag att svinga stridsyxan i Chivalry II som jag började lite smått med i början av veckan. När varje strid är som en scen ur Monty Python and the Holy Grail vet man att nöjesfaktorn är hög.

Vad spelar du i helgen?

Ett svar
  1. Alestes Alestes

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.