Vad spelar du i helgen? [Vecka 34 2018]

Nu känns det väl äntligen som att livet har tagit fart igen efter en varm och härlig sommar? Oavsett vilken bransch du arbetar i, misstänker jag att du börjar få fullt upp att göra igen. Vår kära chefredaktör försöker nu ta sig hem från Köln, där han har upplevt mängder av intressanta saker på GamesCom.

I redaktionen har vi haft en någorlunda lugn vecka (kanske beroende på mässan i Tyskland?) och har därför haft möjlighet att grotta ner oss i kärleksprojekt eller att gräva i skämshögen. Här kommer nu våra helgplaner. Du är såklart mer än välkommen att berätta vad du ska sysselsätta dig med i helgen också!

Jerry umgås med maffian och blodtörstiga mördare

Coulfofobi garanteras.

Sedan jag börjat arbeta igen efter semestern, har jag ägnat min senaste speltid åt denna månads PlayStation Plus-titlar. Givetvis tänker jag koppla av helgkvällarna genom att ställa till det för maffian i Mafia III (7/10), och njuta av musiken från 1960-talets USA.

Utvecklingssystemet i Dead by Daylight ökar mitt intresse att vilja utveckla överlevarna och mördarna. Den här helgen funderar jag på att lära mig att använda den motorsågsviftande Hillbilly och den fingersamlande clownen.

Krille moonwalkar med japanska maffian mellan blöjbyten

Regissören till Miracles musikvideo heter Stephen Spining, och ligger bakom filmer som Indian Jeans och A.T.

Då jag blev pappa förra månaden har jag lite svårt att styra hur mycket tid jag har över till spelande just nu. Vissa dagar är så lugna att jag får flera timmar att spela när vår son ligger och sover, medan andra dygn är en ständig jakt efter att få sova något själv mellan all uppassning av gossen.

Om det blir en lugn helg tänker jag i alla fall fortsätta med de underbart knasiga sidouppdragen i störtsköna Yakuza 0 (8/10). Sidoberättelserna underhåller verkligen på unika sätt, och i favorituppdraget hittills fick jag hjälpa den amerikanske pop-prinsen Miracle Johnson att spela in en musikvideo där han baklängespromenerade bland dansande zombier. Som om det inte redan vore uppenbart vem karaktären är baserad på lyckas han dessutom klämma in olika låttitlar från Michael Jackson i varje mening på ett lika lustigt som tillfredsställande sätt.

Martin erkänner sin kärlek

Praise the son!!

Praise the son!!

Ja, det tog ungefär en månads tjatande från min son innan jag gav Dark Souls: Remastered (10/10) en vettig chans. Och vad glad jag är att jag lyssnade på min kloka tolvåring! Maken till spel har jag nog aldrig varit med om tidigare, och då har jag ändå upplevt allt ifrån det första Zelda-spelet till det underbara Dying Light och mer därtill.

Den mesta tiden kommer därför att tillbringas i The Great Hollow och områdena efter det. Jag har redan lärt mig att hata Blighttown av hela mitt hjärta och det ska tydligen vara något bra. Hatet alltså!

Om det mot förmodan skulle dyka upp några lediga timmar, tillbringas de med all säkerhet tillsammans med kung Evan i Ni No Kuni II: The Revenant Kingdom (9/10), där jag sakta nöter min framgång mot en framtida platinatrofé.

Vad spelar du i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.