Vad spelar du i helgen? [Vecka 34 2017]

Ännu en vecka att lägga till handlingarna! Nu verkar det minsann som att semestrarna börjar ta slut runt om i landet, och många har säkert redan uppmärksammat väderleken som är inne på samma spår. Sommaren är över.

För att råda bot på lite av den kommande hösttristessen (om det nu finns en sådan i spelvärlden), tänkte vi passa på att dela med oss av våra vilda planer inför helgen. En del av oss låser in sig i sina spelhålor och kommer inte fram förrän måndagen visar sin fula nuna, andra trotsar regnet och försöker genomlida teambuilding i regnet.

Det viktigaste är dock vad du tänker sysselsätta dig med i helgen. Låt oss höra lite sunda planer!

Jerry återvänder till andra världskriget

Ladda gevären, för nu blir det åka av!

Mitt spelschema i helgen kommer mestadels fyllas med andra världskriget, då jag ska testa betan för Call of Duty: WWII. Jag ser fram emot att återvända till det koncept som gett denna stora spelserie dess namn, och du kommer att läsa mina första intryck till veckan.

Jag ska försöka fortsätta med andra spelomgången av Persona 5 (10/10) också. Jag klarade av spelet förra veckan och eftersom jag missade att förstärka Jokers förhållanden med hans bekanta, så är detta ett bra tillfälle att ta igen det jag förlorat.

Jesper beger sig ut på äventyr

Galaxens fiender får se upp!

Jag har två nya recensionsspel på mitt bord och trots begränsad speltid under helgen kommer fokus att ligga på dessa. Det första är det retrodoftande actionrollspelet Songbringer där världen skapas procedurellt utifrån ett 6-teckens frö du anger när du startar en ny spelomgång.

Det andra vill också påminna oss om svunna tider och är ett peka-och-leta-äventyr undertecknat genregiganten Ron Gilbert. Thimbleweed Park är ett försök att återskapa känslan från de gamla Lucasarts-spelen för en modern publik.

På min Vita går Tokyo Xanadu varmt och när det släpps på PlayStation 4 i höst kan ni som inte har en Vita se fram emot ett härligt actionrollspel från Nihon Falcom.

Martin botar trötthet med zombiemassaker

Ett drömscenario just nu. Över 50 zombier på ett och samma ställe...

Ett drömscenario just nu. Över 50 zombier på ett och samma ställe…

Augusti är månaden där många företag väljer att samla sina anställda och försöka få dem att lära känna varandra bättre, något som oftast görs med hjälp av lekar, föredrag och en del alkoholhaltiga drycker. För mig är det dags redan idag att bege mig ut till en ö i Stockholmsområdet och försöka överleva en sådan utmaning.

När jag kommer hem på lördag, blir det nog mest att slöspela 7 Days to Die (7/10) och mosa de 200 sista zombierna så att jag äntligen kan få min efterlängtade trofé för det. Om jag orkar, ska jag försöka fortsätta min genomspelning av de senaste Naughty Dog-titlarna också.

Nu är det din tur att spilla bönorna; vad spelar du i helgen?

Ett svar
  1. Quint Quint

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.