Vad spelar du i helgen? [Vecka 34 2014]

Den växande högen recensionsspel är ett tydligt tecken på årstidernas växling, och spelhösten har verkligen börjat ta fart nu. De riktiga storspelen har inte dykt upp ännu, men det är ändå full aktivitet på PlayStation-bloggens redaktion.

Flera av oss bollar ett gäng titlar samtidigt som vi sneglar framåt mot spännande spelsläpp som Destiny, Far Cry 4 och Dragon Age: Inquisition.

Simon växlar färgglatt med ondsint

Hohoho, sicken mask!

Hohoho, sicken mask!

Jag har precis snirklat mig igenom Achtung, die Kurve!-klonen (nåja) Hohokum och sitter nu och filar för fullt på The Last Tinker: City of Colours. Båda recensionerna levereras inom kort här på bloggen. Men för att väga upp denna gladynta färgfest har jag slagit till på Diablo III: Ultimate Evil Edition (9/10) och tänker hacka mig genom horderna för att lugna nerverna lite. Bättre blandning får en leta efter.

Johan åker på japansk klassresa

Onda björnar som delar ut käftsmällar på rosa kaniner. Precis som i naturfilmerna.

Jag har haft turen att få recensera ett av mina mest efterlängtade spel till PlayStation Vita – närmare bestämt Danganronpa 2: Goodbye Dispair. Av förklarliga skäl kan jag inte gå in på för mycket detaljer ännu, men jag har verkligen längtat efter mer av Monokuma och fler klassrättegångar. Min recension kan du läsa runt månadsskiftet.

När jag inte löser mordgåtor kommer jag sannolikt att återvända till Diablo III: Ultimate Evil Edition igen. Jag har startat en karaktär i hardcore-läget som jag hoppas kunna få upp till maxnivån, eller åtminstone klara kampanjen. Det är ganska stressigt ibland när det kommer en stor mängd fiender som alla bankar på dig samtidigt och du vet att om du helar en sekund för sen är hela ditt äventyr över. Lyckligtvis tål min Crusader ganska mycket stryk och bör kunna plöja sig igenom det mesta.

Martin har blivit spritt språngande galen!

Jag och Asuna ska ta oss till våning 100, även om det tar 100 timmar!

Efter en stunds tvekande tackade jag till slut ja till erbjudandet om att recensera Disgaea 4: A Promise Revisited, ett japanskt rollspel som tydligen är känt för djup spelmekanik och en väldigt lång kampanj. Även om spelet är ett hårdkokt strategisk spel, kände jag att jag var redo för utmaningen. Dagen efter att jag börjat mitt långa äventyr kom dock spelet som jag längtat efter till redaktionen: Sword Art Online: Hollow Fragment

Nu sitter jag här med två tunga, japanska rollspel som jag ska recensera där båda kräver hundratals timmar av min tid för att bemästra! Jag vill gärna att ni läsare följer med på vansinnesfärden och därför tänkte jag skriva om hur jag bär mig åt för att överleva. För egen del kan jag erkänna att jag redan nu tvivlar på hur jag kommer att må när jag äntligen blir klar!

Det är vad vi sysslar med i helgen – men vad spelar du?

3 kommentarer
  1. Quint Quint
  2. Mac_da_man
  3. motz motz

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.