Vad spelar du i helgen? [Vecka 33 2020]

Min första semestervecka har nu passerat i en blandning av hutlös värme och utmattande fysiska aktiviteter. Det är därför skönt att helgen är här för att skänka lite avkoppling och speltid.

Trots att det fortfarande är sommartid i spelbranschen fortsätter det att trilla ut en del intressanta spel, och det är därför full aktivitet i redaktionen. Här nedan finner du ett axplock av det som pågår i stugorna!

Johan formulerar tankar om familjen

Vin Diesel visar upp det fulla känsloregistret som han brukar göra.

Fast & Furious-filmerna kommer kanske aldrig att räknas som någon form av finkultur, men de levererar precis rätt nyans av dumhet och action för att tilltala mig. Därför tog det inte lång tid innan jag la beslag på recensionsexemplaret av Fast & Furious: Crossroads när det dök upp i redaktionen.

Jag har tagit mig igenom kampanjen redan, men kommer att försöka samla på mig lite fler intryck från flerspelarläget i helgen, innan det är dags att skriva ihop recensionen.

Jesper filosoferar kring flirtande

Gudarna är ibland oss och oftast av kvinnligt kön och storbystade.

Jag håller för fullt på att spela det japanska rollspelet med det extremt långa namnet Is It Wrong To Try To Pick Up Girls In A Dungeon: Familia Myth – Infinite Combate för att recensera det. Det blir fokusspelet för helgen.

Skulle jag behöva ett avbrott så blir det för att spela Alienation (8/10). Jag är nu tre troféer från platina och tänker inte ge mig förrän den är i hamn.

Martin tar på sig hjälmen och pistolerna

Så många fiender, så många rytmer!

Jag fick det det Matrix- och Super Hot-inspirerade rytmspelet Pistol Whip på recensionsbordet och tänker spela det så att jag svettas ordentligt i värmen under helgen.

Om jag har någon kraft kvar i armarna, blir det självklart några turer i det fantastiska Snowrunner (7/10) också. Jag har satt som mål att hitta en Hummer som sitter fast i leran och snön i Alaska.

Men viktigast av allt – vad tänker du spela i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.