Vad spelar du i helgen? [Vecka 33 2019]

Välkommen till spelhösten 2019! Nu är sommarlovet slut, semestern ett minne blott och vädret åter lite svalare. För mig är det den allra sista semesterveckan som nu tar slut och även om jag ser fram emot att börja jobba igen, kommer jag att sakna vardagskvällarna framför PlayStation-konsolen.

Som en sval höstbris, har även ett flertal titlar blåst in till oss på redaktionen. Det är dags att kavla upp ärmarna och börja jobba!

Martin multitaskar och överklockar

Då ska vi se var själva modermodemet får plats någonstans…

Precis när det var som lugnast, passade jag på att grotta ned mig ordentligt i Dragon Quest Builders 2, samtidigt som jag påbörjade mitt äventyr i Shenmue. Sedan kom det spel för recension.

Därför kommer helgen bestå av ett jonglerande mellan de ovanstående två titlarna, kombinerat med PC Builder Simulator och Headspun. Variation och galenskap så att det går runt i skallen på mig med andra ord!

Jonny kalasar i cyberspace

Exception bjuder på fyrverkerier!

Den här helgen kommer mitt spelintresse att ta sig lite olika former. På lördag ska jag ställa till med lite kalas eftersom jag nyligen fyllt år, ett tillfälle då många kanske tänker att spel inte passar in. Jag tänker tvärtom att det är en chans att få prova de där spelen som man kan vara riktigt många deltagare på, som exempelvis Drawful 2 eller That’s you!

Det kommer även att finnas tid för lite solo-spelade i form av den nysläppta cyber-plattformaren Exception som jag ska recensera. Ni kan vänta er en saftig text om detta någon gång under nästa vecka.

Under sluttampen av tågluffen jag var ute på under min semester drog jag även igång en genomspelning av Rogue Legacy på min PS Vita, något som vid hemkomsten även togs upp på min PS4. Så nog finns det att spela alltid!

Jesper städar bossar

En riktigt rutten boss.

Nu är det nära. Jag har de senaste veckorna spelat Dark Souls II: Scholar of the First Sin (9/10) och nu är det 1½ expansion och två valfria bossar från grundspelet kvar innan det är dags att tackla slutbossen. Självklart är jag inte klar då, eftersom jag vill ha platinatrofén och måste spela igenom hela berättelsen i New Game+ och ett antal områden och bossar i New Game++ innan jag är klar.

Om det mot all förmodan skulle bli delad uppmärksamhet så blir det på ett äventyrsspel med dolda föremål från Artifex Mundi. Jag rev av ett sådant lite oplanerat förra helgen och fick mersmak.

Vad spelar du i helgen?

Ett svar
  1. Alestes Alestes

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.