Vad spelar du i helgen? [Vecka 32 2020]

Nu börjar sommaren närma sig slutet, åtminstone när det kommer till semesterfirandet för många. Personligen har jag jobbat under större delen av sommaren och ska därför njuta av två lediga veckor till nu innan jobbet börjar på nytt.

Som vanligt, delar vi på redaktionen med oss av våra spelplaner för helgen och självklart är vi väldigt nyfikna på vad du tänker spela i sommarvärmen.

Jonny hänger med cowboys och samurajer

Pang Pang, Lucky Luke!

Efter att ha spenderat de senaste dagarna i det ogästvänliga hotellet i Maid of Sker ser jag fram emot lite stämningsmässigt lättsammare spel. Nästa spel på recensionsfronten blir det Ron Pearlman-frontade westernspelet West of Dead som blandar stilistisk grafik med glödande action.

När jag får tid över ska jag även ge mig på den rykande färska expansionen The Tengu’s Disciple till Nioh 2 (9/10), ett spel som jag tycker oförtjänt har hamnat lite i skuggan av det nyligen släppta Ghost of Tsushima (9/10).

Martin parkerar på lustiga ställen

Parkerar som en baws!

Jag blev intresserad av att testa Snowrunner (7/10) då både Johan och andra personer i min närhet lovordat det. Därför köpte och installerade jag det förra helgen. Sedan dess har jag inte kunnat slita mig från spelet.

Jag har fastnat så hårt för titeln att jag har bestämt mig för att skriva en krönika om mina upplevelser i detta spel som jag vill likna en kombination av Dark Souls och Farming Simulator 19 (7/10) eller Bus Simulator (8/10). Det är så rogivande och pulshöjande på samma gång.

Helgen kommer därför uteslutande bestå av att köra stora maskiner i eländiga miljöer.

Johan tar sig an nygamla långtidsprojekt

Återföreningen med Vivi är välbehövlig och efterlängtad.

Det är slutligen dags. Sista arbetsdagen innan semestern är avklarad och jag har nu fyra härliga veckor av ledighet som väntar mig. Spelplaner finns det förstås gott om, och jag tänker kasta mig in i längre projekt som jag av diverse anledningar tidigare har skjutit på framtiden.

Bland annat ämnar jag att fortsätta med Final Fantasy IX som har fått ligga på sparlåga i lite för många veckor nu. Jag kommer även att göra en hårdsatsning på Divinity: Original Sin som jag länge har sökt tiden att spela, och nu är det helt enkelt dags!

Vad spelar du i helgen?

Ett svar
  1. Jesper Pettersson Jesper Pettersson

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.