Vad spelar du i helgen? [Vecka 32 2019]

Med tanke på dagens båda recensioner av id Software-spel, kanske du tänker att ”doomedagen” är nära. Men ta det lugnt, det är fredag och det innebär helg!

I redaktionen städas det fortfarande i skämshögarna för att göra rent inför spelhösten 2019. Nu tänkte vi berätta vad för titlar som håller våra PlayStation-konsoler varma, sedan kanske du också har planer som du vill dela med dig av?

Johan gräver djupt i skattkistan

Med tanke på att Tellah fortfarande lever kan det inte vara speciellt utmanande fiender som anfaller.

Efter att ha slaktat mig igenom de gamla Doom-klassikerna den gångna veckan åker jag vidare på retrotåget i Final Fantasy IV. Det är ju visserligen inte ursprungligen ett PlayStation-spel, men det fick en ypperlig portning till PSP som jag nu spelar igenom.

Utöver detta jobbar jag på att spika de sista detaljerna inför resan till Gamescom, som även i år ser ut att leverera spännande spel vilka jag kommer att kunna rapportera om framåt slutet av månaden.

Jesper samlar själar

Även de enklare monstren blir livsfarliga när de anfaller i grupp.

Jag har blivit rejält biten av FromSoftware-flugan för femte gången på mindre än ett år, och när jag inte spelar funderar jag på hur jag ska placera mina egenskapspoäng och uppgradera min utrustning. Jag är ett tiotal bossar in i Dark Souls II: Scholar of the First Sin (9/10) och tycker än så länge att kritiken mot det är helt obefogad.

Jag har provat lite online-spel genom att hjälpa andra med bossar och trots några år på nacken verkar det finnas en del aktiva spelare. Att det finns med på sommarrean på PlayStation Network för 99 kronor eller att det var med i trilogiutgåvan som släpptes i Europa i slutet av maj kanske är bidragande faktorer? Hursomhelst så kommer all min speltid i helgen att tillbringas i Drangelic.

Martin bygger och återvänder till Yokosuka

Vaddå produktplacering?

Jag börjar närma mig slutet av Dragon Quest Builders 2 och även om jag formligen älskar upplevelsen, är det en hel del som jag saknar från den första titeln. Men byggandet är i världsklass såklart!

Jag kommer nog också att påbörja min genomspelning av Shenmue, ett spel som jag spelade sist för nästan femton år sedan på min hustrus SEGA Dreamcast. Jag är väldigt nyfiken på att se hur spelet har översatts till PlayStation 4.

Vad spelar du i helgen?

2 kommentarer
  1. Quint Quint
  2. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.