Vad spelar du i helgen? [Vecka 31 2019]

Första helgen i augusti. Smaka på den du! Den officiella sommarsemestern är i princip slut och för många är det dags att krypa ned i kolgruvorna för att arbeta igen.

I redaktionen varvar vi spel ur skämshögen med nya recensionstitlar och i vanlig ordning delar vi med oss av våra planer. Sedan är vi nyfikna på vad du har för planer.

Jesper dricker Estus igen

Min första reaktion i spelet var om detta verkligen var ett PlayStation 3-spel från början? Det är så snyggt!

Efter att ha klarat min platinautmaning är det dags att gå vidare i Dark Souls-serien med Dark Souls II: Scholar of the First Sin (9/10). Om jag blir klar med det och prioriterar Demon’s Souls på PlayStation 3 kan jag ha spelat igenom alla fem SoulsBorne-spelen och Sekiro: Shadows Die Twice (10/10) på ett år förutsatt att jag blir klar innan Trettondedag Jul 2020.

All min speltid kommer att läggas på det och jag kommer att sakna pirret och kicken när det tar slut. Längtan efter mer information om Elden Ring är stor!

Jonny spelar på resande fot

Pew pew!

Under den kommande helgen är jag ute och tågluffar mig genom Sverige. Resan utgör ett perfekt tillfälle att dra fram min PS Vita och spela lite när jag inte utforskar nya områden eller står och glor på gamla turistfällor.

Det svåra med att spela på resande fot är att man alltid måste vara beredd på att behöva avbryta, något som gör det svårare för mig att kunna slappna av med stora och långsamma spel. Än så länge har det mest blivit den lilla sci-fi-pärlan Super Mutant Alien Assault och The Binding of Isaac: Rebirth, men jag har även laddat upp med de lite maffigare titlarna Undertale och Another World.

Vi får helt enkelt se hur mycket som hinns med!

Martin smyger och hamrar sten

Alltså, jag tycker inte alls att det ser idylliskt ut…

På recensionsbordet ligger The Church in the Darkness; en titel där jag ska infiltrera en religös sekt för att försöka omvända en försvunnen bror. Hittills har spelet överraskat med mjukt smygande och strategiskt tänkande som, även om det vanligtvis inte tilltalar mig, känns ganska kul.

Jag kommer definitivt återvända till Dragon Quest Builders 2, vilket har satt klorna i mig ordentligt. Jag tror att jag närmar mig den avslutande halvan av spelet, men vill inte att det ska ta slut.

Vad spelar du i helgen?

Ett svar
  1. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.