Vad spelar du i helgen? [Vecka 30 2022]

Månadens sista helg ligger framför oss, och även om vi har lite sommar kvar är det inte långt kvar till den stundande spelhösten. Den kanske inte kommer att bli riktigt lika fullsmockad som vi är vana vid på grund av försenade spel, men det saknas verkligen inte stortitlar att se fram emot under de kommande månaderna.

Vi ska dock inte gå händelserna i förväg, utan istället börja med att njuta av ett par dagars ledighet och förhoppningsvis lite speltid också. Här kommer ett axplock av vad som sker i redaktionen, men vi är förstås även nyfikna på vad som pågår hos dig i helgen!

Jonny testar sina förmågor

Så…mycket…grejer..på..skärmen!!

De kommande dagarna kommer jag och sambon att testa vår samarbetsförmåga i det mysiga It Takes Two. Jag har haft det liggandes ett tag men det var först nu som tiden passade för detta äventyr.

Med lite draghjälp från en god vän lyckades jag förra helgen även att ta mig hela vägen till sista bossen i den nya expansion till Cuphead (9/10). Om suget finns kanske jag även testar mitt tålamod och försöker runda av det.

Jesper bekämpar demoner

En av huvudpersonerna vid namn Yue Qingshu och hennes fågelande Qiaoling.

Jag håller på att spela det kommande actionrollspelet Sword and Fairy: Together Forever. Det tolkar den kinesiska mytologin och är späckat med andar och demoner. Målet är att ha en recension klar nästa vecka.

Vid sidan om detta fortsätter min första genomspelning av katt-möter-cyberpunk-spelet Stray. Om jag ser till minnena jag samlar på mig i spelet så tror jag att slutet är ganska nära. Precis som vanligt så har Annapurna Interactive med stor fingertoppskänsla gett ut ett gediget spel.

Johan utforskar planeter igen

Dags att lägga ner alldeles för mycket tid på att organisera ett rälsnätverk för att frakta råvaror…

I veckan som gick fick jag av någon anledning för mig att ladda ned Astroneer på nytt, trots att jag redan har införskaffat platinatrofén sedan tidigare. Det visar sig dock att utvecklarna har fortsatt att ösa in nytt material i spelet, och det dröjde förstås inte länge innan jag var fast igen. Jag spelar dock PC-versionen denna gång, och jag har ju inte samlat alla achievementpoäng… än.

Vad tänker du spela i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.