Vad spelar du i helgen? [Vecka 30 2020]

Nu är vi mitt i semestertider när det kommer till vårt land. En del av oss försöker frenetiskt njuta av det växlande vädret när det bara återstår några veckor, andra njuter av ett rejält lugn i arbetslivet och ser fram emot semester i augusti.

Oavsett hur dina planer ser ut, är vi inne i en lugnare period när det kommer till spelsläpp. Om du inte är en skribent för PSbloggen vill säga! Vi har fullt upp med härliga sommarprojekt och nu tänkte vi låta några av oss att berätta vad vi fyller helgen med.

Martin recenserar för fullt

Stora slag, stora svärd och såklart kvinnor med stora…ambitioner…

Som av en händelse, råkade jag roffa åt mig två speltitlar som jag ska spela för recension. Det ena är Fairy Tail, vilket är ett japanskt rollspel med allt vad det innebär. Trots att jag inte alls följt vare sig manga- eller anime-serien, är jag överlycklig; det här kan nog bli spelet som gör att jag hittar tillbaka till JRPG-genren igen!

Jag kunde inte heller motstå frestelsen när Superliminal damp ned hos redaktionen. Detta är ett pusselspel som utmanar mig att vinkla olika perspektiv och tydligen ska erbjuda en ordentlig massage av hjärnan.

Johan strider mot andra sidan

Om vi bara kunde skippa den röda halsduken kanske de inte hade varit lika arga på oss.

Nedräkningen till min semester fortsätter i vad som känns som en evighetslång slinga, men lyckligtvis har jag en riktig utmaning att sätta tänderna i under helgen. Othercide har en intressant blandning av mekaniker, med allt från XCOM-liknande taktiska strider till roguelike-element. Som kronan på verket är det dessutom väldigt utmanande, och alla dina beslut på slagfältet har rejäla konsekvenser.

Du kommer att kunna läsa en recension av detta verk under nästa vecka.

Jesper spökar vidare

Med flöjten kan du ändra vädret och lite åska vid horisonten kan ju liva upp.

Jag spelar fortfarande Ghost of Tsushima, men tror att jag närmar mig slutet och räknar med en recension under nästa vecka.
Det har tagit all min speltid och jag har inte spelat någonting annat, men jag har laddat ned demoversionen av Cris Tales och skulle jag bli klar med samurai-spökandet så kommer jag att ta en titt på det.

Vad spelar du i helgen?

Ett svar
  1. Thomas Thomas

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.