Vad spelar du i helgen? [Vecka 3 2020]

Håll i hatten! Nu är januari månads näst sista helg här och det innebär att årets första månad snart är slut. För PlayStation-spelare väntar många intressanta titlar väntar runt hörnet.

Men ännu finns det lite tid kvar att städa bort det allra äldsta i skämshögen eller kanske ta tag i den där stortiteln som du köpt från den stora januarirean på PlayStation Store.

Johan kopplar på sig flaskbabyn igen

Spelet där folk med stegar är riktiga vardagshjältar.

Jag har på sistone haft lite svårt att fastna för något spel helhjärtat, utan har istället studsat mellan en rad olika spel. Det är ju sällan det bästa viset att uppleva en berättelse, och jag planerar därför att ge mig på Hideo Kojimas flyttlass-simulator igen i helgen. Det finns mycket att fascineras av i Death Stranding (9/10), även om det lider lite av det sävliga tempot.

Jesper gör Oregon säkert

Ibland måste man se bortom skammen för att fixa några snabba platinatroféer

Jag fortsätter min genomspelning av Days Gone (8/10). Det blir aningen enformigt i längden, men den oväntat starka berättelsen väger upp och jag vill verkligen veta hur det går för Deacon och hans kompis Boozer.

Vid sidan om är jag helt biten av troféflugan och kommer att spela Attack of the Toy Tanks både på PlayStation 4 och PlayStation Vita.

Jonny saltar lite till

Någon som har en karta till låns?

Egentligen var det tänkt att jag skulle ha klarat Salt and Sanctuary redan förra helgen, men så blev icke fallet. Istället spenderade jag några timmar i spelet med att springa runt och förvirrat leta efter vart jag skulle härnäst.

Tröttheten kickade in så där som den gör när man kört fast och jag tog en paus från spelet och sysselsatte mig med annat. Den här helgen tar jag nya tag och hoppas på ett bättre resultat.

Vid sidan av Salt and Sanctuary ska jag även köra bil och lyssna på musik i det lilla rytmspelet Music Racer. Recension av det kommer upp på bloggen under nästa vecka.

Vad spelar du i helgen?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.