Vad spelar du i helgen? [Vecka 3 2015]

Nu är vi snart där igen, i spelsläppens galna stormar! På horisonten tornar bland annat Dying Light, Evolve och The Order: 1886 upp sig. Det finns visserligen fortfarande lite tid att umgås med sina gamla favoritspel (eller skämshögen) men snart är det dags att lyfta blicken och möta PlayStationåret 2015.
Helgen är officiellt här och för många av oss innebär det att koppla av, spela lite roliga spel, umgås med familjen eller kanske bara vila. På redaktionen jobbar vi fortfarande med en del spel som vi inte hunnit med men det mesta är klart, färdigrecenserat och når er snart!

Martin jobbar på en platinum och ska försöka nedgöra en drake

Jisses! Jag är ju van vid de enkla drakarna i Skyrim. Ni är ju en helt annan utmaning!

Jisses! Jag är ju van vid de enkla drakarna i Skyrim. Ni är ju i en helt annan liga!

Efter att ha dött ett antal gånger då jag försökt bekämpa drakar i Dragon Age: Inquisition har jag gett mig tusan på att jag i helgen ska lyckas! Maken till utmaning har jag inte varit med om tidigare, det krävs verkligen planering och höga nivåer på karaktärerna för att lyckas verkar det som. Min recension av spelet är väldigt sen, det vet jag, men nu är den äntligen klar och förhoppningsvis kan ni läsa den inom kort.

Jag ska också fortsätta min långa resa till en platinumtrofé i Hatsune Miku: Project Diva F 2nd, något som tar mycket längre tid än jag trott. Spelet har en del mycket specifika utmaningar som ska klaras av för att man ska få köpa alla möbler vilka såklart krävs för den åtråvärda trofén.

Jonas betar av titlar som släpptes förra året… och längtar efter hard mode i Destiny

Pac-Man i 3D är inte helt horribelt. Bara lite.

Pac-Man i 3D är inte helt horribelt. Bara lite.

Jag ligger rejält efter i högen av spel som släpptes under 2014, så jag håller på för fullt att testa allt som skickades till mig och det som jag själv har köpt. Shadow of Mordor blev nyligen avklarat, och snart är jag färdig med troféflörten Pac-Man and the Ghostly Andventure. Vad som väntar efter det är oklart, däremot vet jag vad jag gör på onsdag.

Det är då som Destiny-expansionen The Dark Below äntligen blir fulltaligt i och med släppet av hard mode för raiden Crota’s End, och när jag har klarat av det kan jag till slut skriva en riktig recension av expansionen som hittills är riktigt lyckad, även om det finns mindre bra saker med den.

Det här är vad som spelas hos oss i helgen, vad spelar du då?

9 kommentarer
 1. Macce_1
 2. motz motz
  • Martin Svennberg Martin Svennberg
   • motz motz
 3. kalsid
 4. Thomas Thomas
 5. Johan Lindros Johan Lindros
 6. motz motz
 7. jonasbylin jonasbylin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.