Vad spelar du i helgen? [Vecka 29 2017]

Helgen som alla Destiny-fans har längtat efter är runt hörnet, och det är förstås för att det är dags att öppna upp veckans stängda Destiny 2-beta till en öppen beta för alla som inte har förhandsbokat spelet. Intresset verkar sannerligen på topp, vilket syntes tydligt när jag svängde förbi Activisions event på Köpenhamns huvudbangård tidigare i veckan.

Veckan har också bjudit på högklassiga spelsläpp, med det underbara Superhot (9/10) i spetsen. Martin håller dessutom på att hårdgranska VR-versionen som släpptes samtidigt, och mer om detta kommer du troligtvis att kunna läsa inom kort.

Nu blickar vi dock framåt och går igenom helgens stora spelplaner!

Johan fantiserar vidare

Om inte alla stod och pekade på sina mål med färgglada bågar kanske striderna hade varit enklare.

Final Fantasy XII: The Zodiac Age. Så heter det stora projekt som har slukat i princip all min fritid i drygt en vecka, och förhoppningsvis kommer jag att kunna få ur mig en recension nu i helgen. Det har onekligt överlag varit en positiv upplevelse, men det märks också att det är ett spel som har nästan tio år på nacken rent spelmekaniskt.

Jag kommer även att göra en liten satsning på Final Fantasy XIV: Stormblood (9/10). Det var längesedan jag aktivt spelade ett MMO-spel, och därför tänkte jag att det skulle vara intressant att ge mig in i detta spel som en ren nybörjare. Slutmålet är att sedan skriva ihop en analys av spelupplevelsen för en ny spelare under de 30 första dagarna, och jag kan definitivt säga att det har varit en lite blandad upplevelse hittills.

Martin njuter av bullet time i VR

Undrar om jag kan rätta till min frisyr med hjälp av luftdraget efter kulan?

Undrar om jag kan rätta till min frisyr med hjälp av luftdraget efter kulan?

Som nämnt ovan, håller jag på att recensera Superhot VR för fulla muggar. Även om spelet verkar ganska kort, delar jag upp det i sessioner för att njuta fullt ut av upplevelsen. Än så länge har jag böjt mig bakåt som om jag dansar limbo, boxat med PlayStation Move-kontroller i sängar och TV-apparater och överlag sett rejält korkad ut för eventuella åskådare. Inne i min värld känns det dock precis som om jag är Neo i The Matrix. En helt oslagbar upplevelse.

Min semester börjar idag och vad passar bättre än att koppla av med långa spelsessioner i 7 Days to Die (7/10)? Inget! I den ständiga kampen om att uppnå 2500 nedgjorda zombier, tillbringar jag eventuell ”dötid” med att hacka fram en vallgrav runt min bas. Avkopplande och stärkande för själen!

Jerry stjäl hjärtan i Japan

Såsa inte på lektionerna!

Min semester är avslutad och efter en intensiv arbetsvecka tänker jag tillbringa mycket tid med Joker, Morgana och de andra i Persona 5 (10/10). Jag har gjort runt trettio speltimmar totalt och under helgen lär det bli fler timmar i Japan.

Jag har ett kapitel kvar i Telltales Game of Thrones och med största sannolikhet kommer jag att sätta punkt för historien med en platina som belöning.

Nog om oss! Vad spelar du i helgen?

2 kommentarer
  1. Quint Quint
  2. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.