Vad spelar du i helgen? [Vecka 29 2014]

Ännu en vecka har passerat och det betyder att vi sakta men säkert börjar närma oss några av årets spelhöjdpunkter. Många kommer säkert att tillbringa helgen med betaversionen av Destiny som ser ut att bli ett helt lysande spel om jag ska döma av det lilla jag har spelat. Andra kommer kanske att ägna mer tid åt den till synes aldrig sinande högen av spel som du ännu inte hunnit spela igenom.

Johan avslutar sina utomjordiska affärer

Va? Har du inte sett ett skelett spela fiol förr?

Va? Har du inte sett ett skelett spela fiol förr?

Denna helg har jag primärt planerat att bli klar med XCOM: Enemy Unknown. Detta experiment med att ge mig på en genre som jag normalt sett inte spelar har blivit väldigt lyckat och jag tycker att spelet är fantastiskt. Efter närmare 20 timmar har jag nu börjat skymta slutet på spelet och bör snart vara klar.

Då jag genast att kasta mig in i Abyss Odyssey från det chilenska utvecklarteamet ACE Team som gav oss märkligheter som Zeno Clash och dess uppföljare. Deras nya titel verkar inte riktigt lika skruvad, men saknar inte underliga element. Mer om detta kommer du att kunna läsa i min recension av spelet.

Martin tappar tålamodet och blir smurf

Martin kommer aldrig att få veta vad som väntar i slutet av denna resa.

Martin kommer aldrig att få veta vad som väntar i slutet av denna resa.

Efter upprepade försök att komma igenom Ride To Hell: Retribution har till och med mitt näst intill oändliga tålamod tagit slut. Det var länge sedan jag nästan förstörde en handkontroll men här var det verkligen nära! I ren protest kommer jag istället att satsa på en platinum i Smurfarna 2, ett mycket roligare spel som känns mer genomarbetat än motorcykelhelvetet.

Självklart ska jag också fortsätta att avnjuta långa musiksessioner tillsammans med min favoritvocaloid Hatsune Miku. Project Diva f 2nd är helt fantastiskt bra och även om jag inte förstår mycket i menyerna (jag kör den japanska utgåvan) är konceptet relativt likt föregående spel.

Jag kommer även att undersöka vad alla är så upphetsade av i Destiny. Jag har fått tag på en nyckel till betaversionen och ska försöka hinna med några timmar i helgen!

Det är vad vi ska spela – men vad spelar du i helgen?

3 kommentarer
  1. Quint Quint
  2. Mac_da_man
  3. Martin Svennberg Martin Svennberg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.