Vad spelar du i helgen? [Vecka 28 2019]

Vi hoppas verkligen att du har tagit semester nu, för Sverige visar nu upp sin riktiga sida med både molnighet, regnskurar och fantastiskt soliga dagar.

Även om det är ganska lugnt på spelfronten jus för tillfället, finns det gott om projekt att sysselsätta sig med, även under soliga dagar. Jesper fortsätter sin eviga platinakamp där han ska lyckas ta en platinatrofé i veckan tills året tar slut och vi andra dammar av skämshögarna i de fall de finns.

Johan skipar mer rättvisa i Kamurocho

Ännu en person har smakat på rättvisans knytnävar.

Trots en respektabel mängd speltimmar i Judgment (8/10) finns det massor kvar på kartan att bocka av i form av sidouppdrag. Självklart måste jag hjälpa stackars restaurangägare att förstå vad sociala medier och marknadsföring är bra till mellan de åtskilliga slagsmålen med kaxiga gangstrar.

Det kan även bli lite Heavy Rain om tiden finns, då det nu slutligen har letat sig till PC. Portningen är faktiskt inte tokig, och det är förstås en rejäl uppgradering att spela i 60 FPS.

Martin bygger och bygger

Samarbete och odling är två stora ingredienser i uppföljaren

Idag släpps Dragon Quest Builders 2 och för att hedra min längtan har jag hela veckan nött nivåerna i föregångaren Dragon Quest Builders (10/10) samt spelat en del timmar i demo-versionen som är släppt. Jag misstänker därför att det inte blir mycket mer än byggande drakäventyr för min del.

Skulle jag trots allt tröttna, misstänker jag att tiden tillbringas i Dark Souls Remastered (10/10) samt i Dark Souls III (10/10). Det finns alltid ett nytt äventyr runt hörnet eller en ny karaktär att utveckla i dessa spel!

Jesper har jätte-kul

Undrar om Mikasa pratar spanska och säger något om sitt hus?

Jag har fått äran att recensera expansionen The Final Battle till Attack on Titan 2 och det kommer att bli fokus på helgens spelande.

Skulle jag få tid över så kommer jag att fortsätta med NieR: Automata (8/10), där jag är både nyfiken och förväntansfull på vad som kommer att hända i berättelsen.

Jag vill också lyfta fram att det blir en heldag Alienation (8/10) på måndag, även om helgen tekniskt sett är över. Det är kanske det allra bästa PlayStation 4-spelet att spela med en kompis i soffan.

Vad spelar du i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.