Vad spelar du i helgen? [Vecka 27 2018]

Hoppsan, har det redan gått en hel arbetsvecka? De tidiga skiften på jobbet har gått undan i ett rasande tempo och plötsligt är det helg.

Under den gångna veckan har det inte bara förekommit strålande solsken, men vi har recenserat flera heta speltitlar också. Vem vet, du kanske spelar ger dig iväg på äventyr i Unravel Two (9/10) eller kör snabba bilar i The Crew 2 (6/10) nu i helgen? Men först ska vi berätta om våra spelplaner inför veckans sista dagar.

Jesper förvandlar sig till en skinande drake

Avstå från skinande resonans? Vad menar de?

Jag har lagt vantarna på recensionsexemplaret av återutgivningen Shining Resonance Refrain. Originalet släpptes till PlayStation 3 2014, men nådde aldrig väst. Det är ett klassiskt, japanskt actionrollspel och du kan förvänta dig en recension framöver.

Skulle det blir tid över från Sveriges VM-äventyr och recensionsspel, så fortsätter jag med Assassin’s Creed: Origins (9/10). Den öppna världen är fullspäckad med sidospår och upptäckarglädje och jag vill se allt!

Johan slår ett slag för arbetarklassen

De ville inte ta diskussionen om fackbildning, så jag hade inget annat val.

I veckan släpptes nyversionen av Red Faction Guerrilla, med den tveksamma undertiteln Re-Mars-tered Edition. Jag hoppade på detta projekt för att se hur denna förstörbara sandlåda har åldrats, då jag minns att det var en imponerande teknisk bedrift när det släpptes ursprungligen för nio år sedan. En analys av detta verk kommer du att kunna läsa under nästa vecka.

Jag hoppas även få lite tid att ägna åt Vampyr (8/10) också, då jag har kommit av mig lite i framstegen här på grund av de senaste recensionsuppdragen.

Jerry besöker det olycksdrabbade sommarlägret igen

Hörru, sluta slå mig. Jag försöker se om yxans skaft är av god kvalitet.

Jag kommer att vara ensam hemma i flera dagar, eftersom familjen åker iväg till sommarstugan. Därför är det ett gyllene tillfälle för mig att återbesöka Camp Crystal Lake och ta upp jakten på platina i Friday the 13th: The Game (8/10). Det är en rejäl utmaning att uppnå tusen matcher med Jason, men jag tänker absolut inte ge upp.

Jag fortsätter även med den andra spelomgången av Dark Souls Remastered (10/10) och kommer att leta efter saker som missades i första genomspelningen. Förhoppningsvis kommer den tuffa jakten vara belönande med en trofé eller två.

Vad spelar du i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.