Vad spelar du i helgen? [Vecka 26 2017]

Juni månad närmar sig sitt slut och det är dags att kliva in i andra halvan av 2017. Vi har fått spela många fantastiska speltitlar under första halvåret, och säkerligen kommer de återstående sex månaderna erbjuda många blivande klassiker.

Denna vecka har Martin förberett sig inför jakten på hans 100:e platina och kanske är tiden inne denna helg. Precis som vanligt tänker vi avslöja våra spelplaner och självklart vill vi även veta vilka spel du kommer att avnjuta i helgen.

Jesper fortsätter med bärbart

Turordningsbaserad strategi i japansk mytologi. På papperet en GOTY-kandidat!

Min resesommar fortsätter och PlayStation Vita är en trogen resekamrat. Jag har tillbringat 60 timmar i World of Final Fantasy (9/10) och är i spelets näst sista grotta efter att ha sett eftertexterna två gånger redan. Sen är det städning för platinatrofé kvar.

Jag plockade dessutom upp God Wars: Future Past till Vitan och det står näst på tur. Jag höll det som årets mest efterlängtade Vita-titel och nu är det upp till bevis. Plasten åker av asken i helgen och kassetten ska med på resan.

När jag ändå hade spenderarbyxorna på mig köpte jag också Crash Bandicoot-samlingen och jag har för avsikt att hinna testa ett par banor innan jag lämnar svensk mark.

Jerry återbekantar sig med Crash

Va, är det redan helg?

Jag ger mig ut på äventyr i nostalgidoftande samlingen Crash Bandicoot N.Sane Trilogy och känner mig som en tonåring igen när jag snurrar med den orangea pälsbollen. Under helgen ska jag fortsätta vidare och samla tillräckligt med intryck inför en kommande recension.

Mellan varven kommer jag köra en match eller två i Friday the 13th: The Game (8/10) också.

Johan fördjupar sig i mörk magi

Dödligt värre.

I veckan släpptes ju som bekant Diablo III: Rise of the Necromancer, en efterlängtad expansion till ett av mina absoluta favoritspel till PS4. Jag kommer att tillbringa mycket av min helg med denna magiker med smak för död och förbannelser, för att se till att en recension blir färdig till nästa vecka. Mina intryck har varit ganska goda hittills, och det finns många bitar som känns igen från hur karaktärsklassen fungerade i Diablo II. Det är helt klart fortfarande lika tillfredsställande att dra igång en kedjereaktion med favoritfärdigheten Corpse Explosion.

Denna recension blir också en ursäkt att fortsätta med mitt evighetsprojekt, nämligen att uppnå platinatrofén i Diablo III. Jag tog ett litet stapplande steg nu i veckan, och nu återstår ”bara” två troféer innan jag kan inkassera platinatrofén. Jag vågar dock inte ens tänka på hur många speltimmar som kommer att krävas.

Vad spelar du i helgen?

Ett svar
  1. Martin Svennberg Martin Svennberg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.