Vad spelar du i helgen? [Vecka 26 2014]

Här på västkusten står det åskregn på menyn, så vad lämpar sig bättre än långa dagar och/eller kvällar med en handkontroll i högsta hugg? Speciellt med tanke på att den senaste månaden har varit proppfull av spelsläpp – och att Sony dragit igång en ordentlig sommarrea på PSN.

Martin är en krigarprinsessa

Vi börjar ana ett mönster i Martins spelsmak.

Vi börjar ana ett mönster i Martins spelsmak.

Av en händelse upptäckte jag häromdagen att jag helt glömt bort att ladda ned avsnitt 3 i andra säsongen av The Walking Dead till PS Vita, men det är ordnat nu. En liten del av helgen kommer med andra ord bestå i att hjälpa Clementine att överleva ett avsnitt till i den här hackiga, usla portningen av spelet.

Jag spelar också Battle Princess of Arcadias, det tvådimensionella actionrollspelet som verkligen hedrar grundreglerna för ett japanskt rollspel. Det är alltså dags att slåss mot samma monster om och om igen för att tjäna pengar och uppgradera karaktärerna så att de överlever. Jag hoppas att bli klar med spelet under nästa vecka så att ni kan läsa mina tankar inom kort.

Simon brottas med en recension

Det blir en svettig helg för Simons del.

Det blir en svettig helg för Simons del.

Det är dags för mig att ge oktagonen en ny chans! EA Sports UFC damp ned i brevlådan idag och det blir så klart att brottas, armbågas och ta dödsgrepp så det står härliga till. Hur EA har förvaltat UFC-licensen (som tidigare låg hos numera konkursade THQ) kan du läsa om på PSbloggen.se under nästa vecka.

Dessutom blir det en del datorspelande för min den. Steam-rean har fyllt på biblioteket och när jag väl startat igång Civilization V (med samtliga expansioner) är det omöjligt att säga när kampen om världsherraväldet slutar…

Johan blir animepirat

Luffy hyser ett djupt hat mot såpbubblor.

Luffy hyser ett djupt hat mot såpbubblor.

Denna helg kommer förmodligen att bli en ganska intressant upplevelse eftersom jag har fått uppdraget att recensera det japanska rollspelet One PieceUnlimited World Red till PlayStation 3. Till saken hör att det kommer att vara min första kontakt med One Piece-världen överhuvudtaget vilket gör att det förmodligen är upplagt för förvirring. Det ska dock bli intressant att testa något nytt och det kanske kan få mig att hålla fingrarna i styr och inte spendera för mycket pengar på Steams sommarrea.

En recension av One Piece: Unlimited World Red kommer du att kunna läsa när jag har luskat ut varför huvudkaraktären har gummiarmar. 

Det är vad vi sysslar med – men vad spelar du i helgen?

Ett svar
  1. Quint Quint

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.