Vad spelar du i helgen? [Vecka 22 2023]

Sommarkänslor börjar sakta men säkert dra in över landet, och med det menar jag förstås inte enbart det vädermässiga. Vi börjar även närma oss en uppsjö av spelevenemang där vi får en inblick i vad som väntar oss de kommande 12 månaderna och framåt. Någon klassisk E3-mässa kommer att utebli även i år, men de senaste åren har visat att Summer Game Fest har potential att bjuda på en hel del godsaker.

I väntan på att alla dessa liveströmmar brakar loss kommer vi dock att fördriva tiden med att beta av spel, både från recensionsbordet och från skämshögen.

Johan drar åt helvete

Har ni fest eller?

Recensionskoden för Diablo IV har anlänt, och efter långa strider i redaktionen knep jag tag i den och förberedde mig för att rensa upp bland demonhorderna. Helgen kommer att tillbringas i stort sett enbart i detta efterlängtade actionrollspel i hopp om att kunna frambringa en recension inom en snar framtid. Jag misstänker dock att det kommer att bli ett mastodontprojekt, och kommer därför inte att hetsa fram något innan jag har grepp om alla spelets aspekter.

Jesper dräper demoner

Jag räknar med horder av fiender och de måste alla nedgöras…

Även jag har haft svårt att hålla fingrarna från kakburken och köpte deluxe-utgåvan för att få tillgång till Diablo IV under den stundande långhelgen, eftersom jag tagit ledigt på klämdagen på måndag. Jag spelade alla tre betahelgerna och har verkligen längtat efter det här släppet. Om jag skulle känna att det behövs en paus så ligger jag på The Final Chapter i Ys IX: Monstrum Nox (9/10) och skulle gärna se eftertexterna rulla där också.

Fredrik värmer upp fingrarna

Störst svärd vinner

Efter en liten paus är det dags att plocka upp raidande i Final Fantasy XIV igen, och första sessionen är på söndag kväll. Dags att se över sin utrustning, förbereda sig mentalt och värma upp fingrarna inför intensiva knapptryckar-sessioner. Men jag tänkte också passa på att dyka ned i Killer Frequency, ett skräckspel där jag tydligen spelar radiopratare som behöver hjälpa de som ringer in. Jag ska försöka göra mitt bästa för att efterlikna Gary Cole i En Röst i Natten.

Vad tänker du spela i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.