Vad spelar du i helgen? [Vecka 22 2022]

Maj månad är över och på många sätt och vis kan man väl nu säga att sommaren är här. Även om varma sommarkvällar gärna tillbringas utomhus med valfri dryck och grill, kan den lika väl fyllas med bekvämt spel från tv-soffan.

I veckan har du bland annat fått läsa om Soundfall (7/10) och Silt (8/10), men det är många fler recensioner på ingång och vi ser fram emot en helg full med spel.

Johan dyker ner i gyttjan igen

Nej jag missade inte bron, jag klarar mig utan broar.

Snowrunner har legat på hyllan ett tag, sedan Saber Interactive tillkännagav att en PS5-version av spelet är under utveckling. I veckan som gick släpptes slutligen denna efterlängtade version, och jag slösade ingen tid att ta mig an de många kvarvarande uppdragen jag har från diverse expansioner. Den högre upplösningen och bildfrekvensen är otroligt välkommen, och jag ser fram emot att köra fast i orimligt svåra vägförhållanden igen.

Jesper hoppar och boxas

En av världarna bjuder på spa med spö bland snötopparna

Överst i min spelhög ligger recensionsexemplaret av plattformsspelet Kao the Kangaroo där mitt spelfokus kommer att ligga. Parallellt spelar jag en omgång Slay the Spire då och då och är om jag får tro trofélistan och sparfilernas bedömning ungefär halvvägs igenom Ruined King: A League of Legends Story som jag kommer att spela färdigt efter Kao.

Jonny utforskar en färgglad värld

Janne Långben, är det du?

För stunden är jag helt inne i recensionsspelet Souldiers som får alla nostalgivibbar att aktiveras för fullt. Jag är fortfarande inte klar med det, men en text kommer så småningom.

Vid sidan av har jag fortsatt min resa i det magiska Elden Ring (10/10) och börjar eventuellt närma mig slutet. Många bossar har krossats under min slägga, men än finns det några kvar som behöver läxas upp. Kanske hinns det också med i helgen.

Vad tänker du spela i helgen?

4 kommentarer
  1. Alestes Alestes
  2. Thomas Thomas
    • Martin Svennberg Martin Svennberg
  3. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.