Vad spelar du i helgen? [Vecka 22 2020]

Vi är ju inne i ett trevligt stim med långhelger och lediga dagar, och detta får ju gärna lov att fortsätta ett tag till. På redaktionen börjar förhoppningarna bubbla en aning med ryktena om ett PlayStation 5-fokuserat evenemang under nästa vecka. Det börjar även dra ihop sig för lansering av The Last of Us Part II som vi dessutom fick ett litet smakprov av i onsdags.

Innan dess är det ju dock dags för helg, och här finner du ett axplock av vad som pågår i redaktionen!

Jonny tar till knytnävarna

Man får blåsa upp sig lite extra när man hänger med de här kämparna..

Lite drygt ett år efter att jag smiskade vettet ur mina motståndare i Mortal Kombat 11 (8/10) är det dags igen.

I speciella tider som dessa kan det vara skönt att få ventilera lite frustration, så vad passar då bättre än att det nyss har kommit en sprillans ny expansion i form av Mortal Kombat 11: Aftermath.

Utöver ett helt gäng nya karaktärer ser jag mest fram emot att se vad de nya avsnitten i handlingen har att bjuda på.

Martin leker Robinson Crusoe

Tur att jag har med mig min lyckopinne när vattnet är fullt av hajar…

Jag är strandsatt. Jag verkar helt ensam i ögruppen där mitt flygplan har störtat. Men jag trivs som fisken i vattnet när jag har börjat spela Stranded Deep på PlayStation 4. Dagarna består i att säkra vatten och föda men självklart också att utforska nya småöar.

Spelet är snarlikt versionen jag tidigare har spelat på Mac med undantaget att det är väldigt många fler hajar i vattnet. Förmodligen handlar det om en förbannelse då jag trivdes så väl med att äta upp människor i Maneater (8/10).

Jesper återfår minnet

Det återstår att se om det blir en religiös upplevelse eller bara fan.

Jag har Ys: Memories of Celceta Remaster för PlayStation 4 på mitt recensionsbord och kommer att fokusera helgens spelande på det. Det släpps först till midsommar, men som vanligt med rollspel så behövs det betydligt fler speltimmar innan det går att skriva en rättvis recension.

Vid sidan om detta fortsätter min resa genom kognitiva dimensioner och Tokyos förorter i Persona 5 Royal (9/10). Troféerna har passerat 80% och det känns som om slutet är nära.

Men viktigast av allt – vad spelar du i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.