Vad spelar du i helgen? [Vecka 20 2014]

Under de kommande veckorna kommer storspelen att dugga tätt – Watch Dogs, Wolfenstein: The New Order och Murdered: Soul Suspect ligger alla precis runt hörnet. Kanske är det helt enkelt läge att trotsa solskenet och ta itu med påbörjade titlar för att hinna med?

Å andra sidan kanske en trevligare variant är att helt enkelt vänta in spelandet tills det börjar regna igen. Vi på PSbloggen kommer hur som helst ha en hektisk recensionperiod framför oss, men först ska vi berätta vad vi spelar så länge.

Jonas ska bli en superhjälte

New York - staden som alla skurkar älskar att härja i

New York – staden som alla skurkar älskar att härja i

Innan jag tar på mig en dykardräkt och blir Ass-Kick tänker jag fortsätta att leka superhjälte i den digitala världen. Jag fick nyss ett exemplar av The Amazing Spider-Man 2 till PS4, vilket lockar väldigt mycket men å andra sidan sitter jag också på flertalet andra hjältar med namn som Green Lantern, Thor, Marvel Super Hero Squad och några till.

Däremot kommer jag att fortsätta med Marvel Puzzle Quest eftersom den första säsongen tar slut nu under helgen, där de 100 bästa allianserna (vi är på plats 80 just nu) vinner den nya karaktären Nick Fury som har en fyrstjärnig nivå. Mums!

Johan kämpar mot inre demoner

"Om jag hukar mig här kanske inte skelettet ser mig..."

”Om jag hukar mig här kanske inte skelettet ser mig…”

Jag har beslutat mig för att försöka avverka så mycket som möjligt av Bound by Flame som möjligt denna helg, och det kommer förmodligen att betyda att jag får ge mig och erkänna att jag spelar på för hög svårighetsgrad. Jag känner att jag måste bli klar snart så att jag har schemat rensat inför de kommande storspelen. Jag kommer väl förmodligen att klämma in lite Dark Souls II också för att ha material till mina kommande bossguider.

Simon rollspelar springpojke

En vacker dag kanske jag får ge mig på sådana här äventyr?

En vacker dag kanske jag får ge mig på sådana här äventyr?

Jag har än en gång gett mig in i det stora Final Fantasy-universumet, den här gången i form av PS4-versionen av Final Fantasy XIV: A Realm Reborn. Hittills har jag jagat småvilt, plockat blommor och lämnat brev på löpande band. Kanske dyker det också upp ett och annat större äventyr så småningom. Mina intryck av spelet dyker upp på bloggen de närmaste veckorna.

Om jag valde att ge min karaktär kattöron och en fluffig svans? Ja.

Det är vad vi gör i helgen – men vad spelar du?

3 kommentarer
  1. Quint Quint
  2. Billy
  3. Martin Svennberg Martin Svennberg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.