Vad spelar du i helgen? [Vecka 2 2019]

En vardagsvecka med skolstart och återkomst till arbetet för vissa efter julledigheter, har avverkats och nu ska vi koppla av med en efterlängtad helg!

Personligen gillar jag att återgå till rutiner i jobbet, och när jag kommit hem på fredagskvällen känns som en belönande tid för avkoppling med familjen. Nu tänker jag och mina kollegor berätta om våra spelplaner för helgen, och givetvis vill vi gärna veta om dina spelprojekt också. Trevlig helg!

Jesper dör ännu mer

Även djuriska bossar är beväpnade i dessa mörka världar…

Efter att ha avslutat mina tre-och-en-halv genomspelningar av Dark Souls: Remastered (10/10) hade jag tänkt ta en paus och spela något annat emellan innan jag gav in för min nyfunna kärlek för SoulsBorne-spelen. Den tanken höll i ungefär ett dygn innan jag beslutade att påbörja Dark Souls III (10/10). Beslutet att hoppa över del 2 för tillfället är tudelad, dels då det ryktas att Dark Souls II: Scholar of the First Sin (9/10) ska släppas i en bärbar version inom kort, och dels för att del ett och tre ska vara mer lika och att spelordningen inte spelar så stor roll.

Skulle det bli tid över så spelar jag för tillfället det eminenta MetroidVania-spelet Guacamelee! 2 (9/10) och eventuella pauser i actionrollspelandet kommer att läggas där.

Martin dansar och jagar själar

Hmmm…du kanske ska ringa Vårdguiden? Det där ser inte bra ut…

Jag fortsätter min resa i Dark Souls II: Scholar of the First Sin (9/10) där jag tydligen börjar närma mig slutet. När jag är klar, kommer jag definitivt att låta Souls-serien vila lite innan jag tar mig an den igen. Jag har nämligen blivit lite mätt på upplevelsen för tillfället.

Inspirerad av Jerrys framgång i dansande, tänker jag starta upp min japanska utgåva av Dancing in Starlight och ta mig vidare. Självklart fortsätter jag även min genomspelning av YIIK: A Postmodern RPG också, det är ju snart dags för recension!

Jerry röker och gör uppoffringar

Vet du inte att rökning är skadligt för hälsan? Host!

Jag har börjat spela recensionsexemplaret av Smoke and Sacrifice tidigare i veckan. Detta rökiga rollspel blir min högsta prioritet de kommande dagarna, förhoppningsvis ger helgens spelande tillräckligt med intryck till en recension.

Min årliga platinautmaning fick en bra start, då jag tog den blå pokalen i Persona 5: Dancing in Starlight (8/10) häromdagen. Eftersom jag inlett ett recensionsspel, får de större titlarna i min lista vänta, istället försöker jag ta pokaler i Dead by Daylight.

Vad ska du spela i helgen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.