Vad spelar du i helgen? [Vecka 2 2015]

Nu har de flesta lämnat julledigheten bakom sig för att återvända till det vanliga livet med skola eller jobb, spelandet fortsätter även om intensiteten kanske inte är densamma. Än så länge är det lugnt när det gäller spelsläpp, vilket innebär att det ännu finns tid att rensa i skämshögen.

Mitt löfte om att hinna spela igenom ett helt spel, läsa en hel bok och titta på en hel serie klarade jag av med nöd och näppe (efter att ha fuskat lite). Boken blev Zombieöverlevnad – Din guide till apokalypsen, som var väldigt intressant. Den lär ut metoder som går att använda även i andra katastrofscenarier. Serien blev såklart SEGA Hard Girls, där längden på avsnitten kanske anses som mitt fusk eftersom de ligger på mellan sju till tio minuter. Spelet som jag spelade klart var Lara Croft and the Temple of Osiris och recensionen av detta kan ni läsa snart.

Nog om förra året, nu blickar vi framåt, åtminstone fram till måndag!

Martin har hittat ett nytt, galet musikspel

Vem har sagt att grymma musikspel måste komma från Japan? Korea kan också!

Vem har sagt att grymma musikspel måste komma från Japan? Korea kan också!

Jag får kategorisera helgen i två speltyper där den första är musikspel. Här ska jag fortsätta min långa resa till den efterlängtade platinumtrofén i Hatsune Miku: Project Diva F 2nd en stund. Det andra spelet i kategorin blir min senaste import: DJ MAX Technika Tune. Spelet damp ned i brevlådan under veckan och ska avnjutas till helgen, tydligen handlar det om en brutal utmaning om man vill klara allt i spelet!

Den andra kategorin är såklart rollspel och här ska jag försöka komma vidare i Dragon Age: Inquisition så att jag kan börja skriva på min recension av det. Problemet är bara att det finns så fantastiskt mycket att göra i Biowares nya epos att det är helt omöjligt att hålla sig till själva berättelsen. Det blir ju inte bättre av att jag verkar ha något sjukligt begär av att slutföra alla småuppdrag som dyker upp…

Johan längtar efter korridorer

f9308bf2b6fe664c2855a54e666531c5[1]

De har skurit ner lite på kvaliteten på Finlandsfärjorna på sistone.

Större delen av jul- och nyårsledigheten har tillbringats i gigantiska öppna spelvärldar i form av Grand Theft Auto V och The Crew, vars recensioner ni ska kunna läsa inom kort. Jag söker därför efter betydligt mer linjära upplevelser i min skämshög och har fastnat vid Resident Evil: Revelations, som snart dessutom får en uppföljare. Det är därför hög tid att spela igenom detta för att avgöra om nya spelet är något att se fram emot.

Utöver detta kommer jag att sparka igång min genomspelning av Lords of the Fallen (4/10). Jag förväntar mig inte ett nytt Dark Souls, men jag har en känsla av att det kommer att falla mig i smaken ändå.

Det här är vad vi ska spela i helgen. Nu undrar vi såklart om ni ska leta upp något i skämshögen eller om ni kastar er på något nytt.
Vad spelar ni i helgen?

9 kommentarer
 1. Macce_1
 2. motz motz
 3. Thomas Thomas
 4. Nej tack Zombies
  • Martin Svennberg Martin Svennberg
 5. Thomas Thomas
 6. Thomas Thomas
  • Martin
 7. Thomas Thomas

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.